Kemerli Nabız Ölçer-Strava Entegrasyonu

Selam arkadaşlar,
Bütçe gereği saat almıyorum,onun yerine nabız ölçebileceğim alternatifleri araştırıyorum.Aşağıda vereceğim linkteki kemer ant uyumlu olduğunu söylüyor.Yorumda da bir müşteri endomondo uygulamasıyla çalıştırdığını yazmış.Acaba strava uygulaması ile entegre edebilir miyim ?

ANT+ cihazlarıyla uyumludur : Geonaute, Garmin, Suunto, Samsung vb.

Ürünün Linki

Ben tchibo mağazalarında satılan linkteki ürünü aldım fiyatı uygun ve sorunsuz çalışıyor.

Bu ürün telefon ile bağlantı kurabiliyor mu ? Benim amacım strava vs. uygulamalarla entegre olup aktivitede nabız değerlerini de kaydetmek.Sadece saatten görmek de istemiyorum açıkçası.

Hayır external cihazlara bağlantı olayı yok sadece kendi saati ile kullanılıyor.

Eğer androidli telefonunuz Ant+ destekliyorsa (Samsung Note2 mesela) ant+'lı göğüs bandınızı tanıtınca endomondo veya strava çalışıyor. (Bizzat endomondo ile çalıştı, test ettim). iPhone ise Smart Bluetooth protokolünü kullanabiliyor bu tip nabız ölçerler fazla değil ama var veya Ant+ için dongle (Extra alınmalık) gerekiyor.

Suunto yeni saatlerinde sadece SmartBT kullanıyor, Garmin ise hem Ant+ hem de SmartBT kullanıyor.

Benim telefon bt4 destekliyor. Çibonun ve dekatlonun ürününü denedim strava için,çalıştıramadım. Ayarlardan her şeyi yapmıştım. Bir daha deneyeceğim. Nabız görmek iyi oluyor…

1 Beğeni

Samsung S5mini ant+ destekliyor mu?

1 Beğeni

Muhtelemelen #erhancetin Playstore da ant+ için programlar var, onu yükleyebiliyorsa çalışıyordur diye diüşünüyorum.

1 Beğeni

@MOzel bahsedilen programları yükleyebildim ama Samsung S5 Mini de ant4 desteklemiyormuş.Bu yüzden bluetooth’lu bir nabız ölçer aldım, çok da memnunum. Teşekkürler

@erhancetin hocam ne aldınız,nereden aldınız?

Tchibo’da bir ürün vardı.Internetten sipariş verdim.Ürün tükenmiş gözüküyor.
Ürün linki

Ürün Tchibo online mağazada hala mevcut hatta indirimde 60 liraya mal oldu.
Kendi TrainMaster diye bir programı var, Note5 Android 6.0.1 de canlı gps kısmı görünmüyor, ancak koşu bittiğinde .gpx dosyasını export ederek görebiliyorsunuz, tahminen program androidin alt sürümleri için yazılmış böyle bir bug var.

Kendi programı dışında mapmyrun ve runtastic e tanımlamaya çalıştım her iki yazılım da görmedi. Endomondo ve runkeeper ile deneyeceğim, sonucu yazarım buraya

garip bir şekilde mapmyrun a tanımlamayı başardım.
telefonum bluetooth cihazını isimsiz olarak gördü, pair etmeden doğrudan mapmyrun içinde tanımladım. şimdilik çalışıyor :slight_smile:

1 Beğeni

Ben strava ile kullanıyordum. Şimdi saat ile kullanıyorum. Smart Bluetooth özellikli olduğu için çoğu uygulama ile başarılı bir şekilde tanımlanabilir.