Kayseri'deki Koşu Tutkunları Buraya: Birlikte Koşup, Birlikte Güçlenelim!

Selamlar,

Tek başına koşmanın disiplini güzel ama topluluğun enerjisi başka. Kayseri’de koşu kültürünü sadece bir spor değil, bir yaşam tarzı haline getirmek için kolları sıvadım. Hedefimiz; birbirini motive eden, dinamik ve antrenman sonrasında tadı damakta kalan bir ekip olmak. Seviye veya hızdan ziyade, bu işi beraber yapmaktan keyif alacak birilerini bulmak önceliğim.

Sadece parkurlarda değil, koşu kültürünün kalbinde buluşalım. Neler mi yapabiliriz?

Pace Grubu Antrenmanları: Seviyemize uygun gruplarla tempo koşuları.

Sosyal Koşu Etkinlikleri: “Koşu sonrası kahve/kahvaltı” ritüelleri ile enerjimizi tazelemek.

Yarışlara Hazırlık: Yaklaşan maratonlar ve yol koşuları için ortak antrenman programları oluşturmak.

Recovery & Sohbet: Koşu üzerine deneyimlerimizi paylaşıp, motivasyonumuzu zirvede tutacağımız buluşmalar.

Amacımız; her hafta sonu veya uygun olduğumuz günlerde “acaba bugün ne zaman koşuyoruz?” diye iple çekeceğimiz o anları yaratmak. İster profesyonel ol ister yeni başlıyor ol; Kayseri’nin sokaklarını ve parkurlarını birlikte adımlamak için seni aramızda görmeyi çok isterim.

Hadi, bu enerjiyi başlatalım! Katılmak veya fikirlerini paylaşmak istersen bu başlık altından yazman yeterli.

Şimdiden parkurda görüşmek üzere :fire:

3 Beğeni

Keşke Kayseri’de olsaydım da katılsaydım, lakin Niğde’deyim ve burada kimse yok maalesef :confused:

4 Beğeni