Abiler, ablalar, arkadaşlar merhaba. Kayseri de minik bir grup halinde koşu antrenmanları yapmaktayız. Grubumuzu genişletmek, koşumuza eğlence katmak, sohbet muhabbet edecek uyumlu kişileri aramıza dahil etmek istiyoruz. Kayseri de yaşayan, günlük koşu yapıp sıkılan kişiler ulaşsın ve birlikte antrenmanlar yapalım💪
Merhaba. 2020 Hazirandan beri Kayseri / Talas da yaşıyorum ve amatörce koşmaya çalışıyorum. Grubunuza katılmak isterim.
Merhaba ben çok yeni başladım koşuya kayseri talasta koşuyorum
herkese slm kayseride koşu arkadaşı aramaktayım malum tek başıma biraz sıkıcı olabiliyor kayseride antreman yapan arkadaşlar varsa iletişime geçebilirmiyiz.
Merhaba bende kayseride yaşıyorum ve dediğiniz gibi tek başına koşmak sıkıcı oluyor nerede oturuyorsunuz yakınsa birlikte koşabiliriz
Merhabalar ben de kayseride tek koşuyorum çok yeniyim.
Kayseri yarı maratonuna son 3 gün kaldı katılacak mısınız ?
Arkadaşlar merhaba,
Gelengiler isminde bir koşu grubumuz var Kayseri’de. Amatörce yol, patika, dağ koşuları yapıyoruz birlikte.
Katılmak isteyenler gelengilerkosu hesabını instagramda takip edebilirler.
Bu arada merak edenler için gelengi bir çeşit yer sincabı. Kayseri şehir merkezinden Erciyes tekir yaylasına kadar farklı yüksekliklerde görülebilir.
Grup ne durumdasınız? Organizasyon var mı?
Çoğunlukla hafta sonları koşu yapıyoruz.
Hafta içi herkes bireysel antremanını yapıyor.
İnstagram da ve Facebook da “erciyesatletizm” adında ki sayfalar aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.
Kayseride koşanları bir araya topladığımız WhatsApp grubumuza katılırsanız, hafta sonu yol veya trail koşan koşucularımıza veya sadece yürüyen üyelerimize katılabilirsiniz.
Yetkili ve lisanslı Atletizm Antrenörlerimizden ücretsiz antrenman ve teknik bilgi desteği alabilirsiniz.
Kayseri ve civarında nerede koşuyorsanız bize ulaşın.
erciyesatletizm
Ah be son yorumu okuyunca Kayseri’de olasım geldi. Üniversite’yi güzel değerlendiremedik