Kadıköy Belediyesi, Cadde 10K-21K —2023

Kadıköy Belediyesi, 11 Haziran’da 10K-21K organizasyonu yapıyor.

Detaylar linkte:

https://cadde21k.kadikoy.bel.tr

5 Beğeni

İstanbul’daki yarışların artması gerçekten güzel haber. Sadece açıköğretim sınavı ile aynı tarihe denk getirilmesi biraz talihsizlik olmuş.

Umarım Beşiktaş Belediyesi’de 10k olarak düzenlediği yarışını 21k’ya döndürerek bu yürüyüşe eşlik eder.

2 Beğeni

2:04 ile tamamladığım yarış. Böylece 6:00 pace hedefimi tamamlamış oldum. Sırada 2 saat altında bitirmek var :slight_smile:

Organizasyona gelirsek, ben çok beğendim. Rota bana göre çok güzeldi. En azından İstanbul’da nadir bildiğim yerlerde koşmanın özgüveni vardı :slight_smile:

Etkinlik alanında çoğu imkan vardı. Tuvalet vs, bir sorun yaşamadım.
Çantalar bir İstanbul maratonu kadar dolu dolu değildi ama dert edilecek bir şey değil.
Çip’in göğüs numarası içerisinde olması ilk kez gördüğüm bir şey. Bence çok yaratıcı. Keşke her yarışta böyle olsa. Ayakkabıya bağlamakla uğraşmasak.
Su istasyonları çok fazlaydı. Her 4km de bir vardı, ara ara 2-3 km de oluyordu. Bence çok iyiydi bu.
Gayet iyi katılımcı vardı, yarış boyunca hiç yalnız koşmadım.
Yokuşlar tatlı ama nedense uzun geldi ama ayrı bir heyecan :slight_smile: Ben sahil olunca dümdüz sanıyordum.
Bazen yayalar, özellikle bisikletliler yarış boyunca rahatsız ediyordu. Birkaç arabaya da denk geldim. Ama görmezden gelmek geliyor o kadarını da :slight_smile:
Etkinlik sonrası ikramlar gayet yeterli ve iyiydi. Makarna vb.
Yarış alanının başlangıç noktası tam kesin değildi. Özellikle benim gibi İstanbul’a yabancı olanlar için. Caddebostan etkinlik alanı yazıyor başka bir şey yazmıyordu. Bir görevli kayıt anında haritadan konumu gösterdi sağolsun. O şekilde rahat eriştim. Ama ben kayıt yaptırırken bana gelip “yarış tam olarak nerede başlıyor” diyen birkaç kişi oldu.
Göğüs numarası zarfında çengelli iğne yoktu. Çok küçük detay ama sabah fark ettim. Kesin etkinlik alanında vardır diye çok dertlenmedim ama yine de bu küçük pürüzler çok hoş olmuyor.
Garmin 21.25km ölçtü.
Kısaca bu şekilde. Ben çok eğlendim ve yeni bir hedefimi başarmış oldum. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

8 Beğeni

Ben de 21K parkurundaydim.Kendi en iyi derecemi yapma firsatim oldu.Organizasyon olarak buyuk sikintilar yoktu bence de.21K parkurununun bostanci maltepe arasi sevimsizdi.Bir de seyirci destegininin neredeyse hic olmamasi maalesef uzucu…

3 Beğeni

Ben bu organizasyonda 10K koştum, caddede koşmak keyifliydi ama sıcaktan ötürü asfalt yaktı (ertesi gün ayaklarım fena su topladığı için artık ayakkabı seçimlerime dikkat ediyorum :joy: )
Çocuklar için de koşu olacağı için ben 2 oğlumu da getirmiştim - çocuk koşusu olan her yarışa maaile katılmak efsane güzel oluyor :slight_smile: - ama çocuk koşusu çok özensizdi, yinede madalya almaları motive etti tabi. Madalya tasarımı da çok güzeldi.
İkramlar yeterliydi, yol boyunca su ve redbull, yarış sonrasında ise meyve ve makarna vardı.
Cadde tarafında destek pek yoktu ama dönüş yolu çok coşkuluydu :slight_smile: Kadıköy belediyesi bu işi çok iyi organize etmişti fikrimce. Yine olsun yine katılırım.

Screenshot_20230802_142916_com.instagram.android_edit_747796923968707

1 Beğeni