Ayder Haşimoğlu’nda 26-27 Haziran, Cuma-Cumartesi akşamı için, oda paylaşmak isteyen bana özel mesaj atabilir mi? Teşekkürler.
Merhaba , eğer horlamıyorsanız neden olmasın Ben otelle görüştüğümde rezervasyon almadılar , rezervasyonun toplu olarak organizasyon tarafından yapılacağını söylediler.Bölgedeki diğer otellere de baktım; henüz erken rezervasyon Olmasına rağmen Avrupa Alplerinde konaklamaktan daha pahalı olduğunu gördüm.O fiyatlar nedir öyle!?
Aynı haftasonu Avrupa’da bir Ultratrail koşsam aynı maliyet oluyor.Ama tabii ki burda arkadaşlar ve mıhlama var…
Alper’in uyarısı üzerine ben dün oteli aradım, koşu grubundanım dedim, ‘hayhay’ dedi, odayı ayırdı. Horlamıyorum, dolayısıyla olur bu iş.
Alternatif araştıran veya araştıracaklar için şunu paylaşayim: Grup fiyatımızın bileğini büken başka bir otel yok açıkçası. Çadır-Kamping konaklama için de Ayder Kamping - Ihlamurlar Altında - yı aradım. Burada çadır başı 35 TL alıyorlarmış. Ama yemek ekstra tabi. Olumsuz bir özelliği ise duşların - aldıkları karar sonrası - hizmet dışı oluşu. Duş için 600m ötedeki spa’dan yararlanmak gerekiyormuş - ücreti mukabil gene. - Bilginize…
Fb sayfasında ve kayıt olanlara mail ile bildirerek Haşimoğlu Otel’ de rezervasyonların başladığını ilettik. http://www.hasimogluotel.com/ adresinden geceleme ücreti 65 tl olarak konaklayabilirsiniz.
Kaçkar’ ın benzersiz coğrafyasında görüşmek üzere.
Merhaba.
Bu sene konaklama için anlaşılmış bir otel bulunmakta mı?