peki bu seni durdurur mu abi ![]()
o kadarcık yağmur için çantamdan yağmurluğumu bile çıkarmam ![]()
son bir aydır her gün hava durumuna bakmaktan yoruldum
bir an önce start noktasında olmak istiyorum artık ![]()
İznik ve Orhangazi özelinde bilmiyorum ama Bursa Merkez, Karacabey ve Balıkesir civarı son 10 günde ciddi yağış aldı. Toprak suyu çekemedi bu bölgelerde, İznik’te yarış zamanı şimdilik çok yağış görünmese de inşallah çok çamurla-balçıkla karşılaşmayız
Benim öngörüm; İznik Ultra tarihinin en çamurlu ve en ıslak zemini ile karşılaşacağız. Toprak suyu çekemedi ve halen yağış devam ediyor.
O yüzden ayakkabı seçimlerini buna göre yapmak lazım. Çamurda iyi tutunan ayakkabılar avantaj sağlayabilir
Balçık durumunu etkilemez bu saatten sonra ama iyi haber, hava yarış boyunca yağmursuz göstermeye başladı neredeyse her yerde. Yalnız ctesi sabahı 3 dereceye kadar hava düşecek. Orası çok önemli.
Bu kadar yağışa rağmen sular çekildi diye haber var. Gidince kendi gözümüzle göreceğiz artık.
14k parkurunda çamur veya balçık ile karşılaşılabilecek noktalar olur mu? yol koşu ayakkabısı giyilebilir diye düşünüyorum.
Birkaç noktada stabilize yerler var ama sıkıntı olmaz. yol ayakkabısı ile rahat koşarsınız
Saat 17:00 itibari ile 160K ve 75K parkurlarında start verilmiş. Listede gördüğüm kadarıyla @ismaileren ve @HalilAksoy 160K parkurundalar. Yarışan bütün sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sağlıklı ve güzel hikayelerle finishe dönmeniz dileğiyle. Haydi gençler ayağınıza taş değmesin ![]()
![]()
@ggg da 160K parkurunda start aldı. Start anındaki canlı yayından gördüğüm kadarıyla keyfi de yerinde gibiydi. Umarım 160K parkurundan güzel bir vlog gelir.
Telefondan bakınca yan çevirdiğimizde daha fazla alan gözükmekte.
90K startı. Çok üzücü bir durum
@ggg ve @HalilAksoy DNF gözüküyor. Umarım ciddi bir sorun sebebiyle değildir. İş o ki sağlıkla sonlanmış olsun. ![]()
@ismaileren abi de DNF görünüyor. canları sağ olsun iyi olsunlar yeter. keyifle takip ettik.
Takip ettiğimiz biri daha var. @sopranos devam ediyor hâlâ, çok az kalmış görünüyor.
Çok teşekkürler. Gece şartlar biraz zorluydu. Ondan mıdır yoksa tecrübesizlikten mi bilmiyorum yavaş yavaş sinyallerini gösteren şeylerle başa çıkamadım. Aslında bir ara genel üçüncülüğü gördüm. Bir iki saat önce hem nabzım çok iyiydi hem de tempom. Ama işte bir anda tepetaklak gitmeye başladı her şey. Detaylı bir şeyler karalamak isterim ama şimdilik sağlığım yerinde. Tabi hasarlar var ama her türlü olacaktı zaten. Yürüyerek de olsa bitirmek isterdim
sağlık olsun.
Teşekkürler takipleriniz ve iyi dilekleriniz için.
Gece yağmurluk ve iki iç katmana rağmen soğukla baş edemedim. Çamur nedeniyle ayaklarımız da hep ıslaktı, aşırı soğuk ve ıslaklıkla baş edemeyince el ve ayaklarımı hissetmemeye başladım. Özellikle çamur nedeniyle koşamayınca üşüme ve titreme de çok oldu. Sağlığımızdan olmadan, işkenceye dönmeden bırakma kararı aldık arkadaşımla.
Genel sağlık durumu ve yorgunluk gayet iyi.
Sağlığınız için aldığınız bu karardan dolayı sizleri tebrik ederim Daha güzel yarışlara katılmanız ve sağlıcakla kalmanız dileğiyle
benim için de çok git gelli, çok acılı ve çoook halüsinasyonlu bir yarış oldu. Neyse ki bir şekilde bütün olumsuzluklarla baş edebildim ve zor da olsa bitirebildim. Artık 100 mil olayı da kapanmış oldu
.
Forumdan, bırakan,bitiren tüm arkadaşların hepsinin ayağına sağlık, gerçekten çetin şartlar altında bir yarış oldu. Destek verenlere de ayrıca teşekkürler.