ITRA’nın anketinden (katılım yaklaşık 9500 kişi)
(Not: Çoklu seçime izin veren soru olduğundan %100’den fazla ediyor toplam. Hatta ben %3.1’in altını gösteren kısmı koymadım.)
Adidas ve Nike arasında bu kadar fark olması şaşırttı. Columbia ise listede yok (belkide other içerisinde)
Saatlerde “Don’t Have” mükemmel.
Asics’in trail ayakkabılarında o kadar da iddialı olmayıp bu kadar tutması ilginçmiş.
bu kadar çok kullanılan modeli hangisi acaba?
do not have ilginç olmuş :)))
yarışlarda Trabuco ve trabuco max ı sıklıkla görüyorum.
Columbia tablonun ilk yarısında %3
Salomon ve Hoka’nın bu kadar yaygın olmasında bu iki markanın pek çok trail yarışına ve trail koşucusuna sponsor olmaları bir etken olabilir mi?
Trail alanında reklam harcamaları, argeleri, lovemark oluşları, sizin dediğiniz gibi sponsorlukları gibi gibi bir çok etken var aslında.
@okanakcay runrepeat.com’a göre Asics Gel Venture iyi bir kullanıcıya sahip. Ben Türkiye’de satılan ASICS Gel-Venture 7 HN1-S modelini kullanıyorum. Çok sağlam hissettiriyor. Diğer yandan ülkemizde Asics Gel Venture 7’nin ikinci kalitesi de satılıyor olabilir. Gözle görünür fark olduğu bir modelle karşılaştım.
Açık ara ile La sportiva raptor bence .Yukarıda yazıldığı gibi reklam ve sponsorluk bu markada pek yok ve o yüzden sıralamada hak ettiği yerde değil fikrimce
La Sportiva cok uzun zamandir urettigi kaya tirmanisi ayakkabilari ve cogunlugu el yapimi dagcilik botlari ile iyi bir Italyan ayakkabi ureticisi olarak bilinir.
Yanlis bilmiyorsam ozellikle son 10 yildir giyim, dag kayagi malzemeleri ve kosu malzemeleri konusunda da pazarda iyi bir yer edindi. Guzel ve kaliteli malzemeler uretmistir hep. Ozellikle biraz daha yuksek fiyatli grupta kalmasinin ana nedenleri olcek ekonomisi ve Italyan olusu.
Tirmanis ayakkabilarini ve dagcilik botlarini 20 yildan fazladir kullaniyorum cunku kalitesinin yanisira verdigim paraya degdigini biliyorum. Ote yandan kosu ayakkabisini almaya hic yaklasamadim, istenilen ucreti -nedense- pek yakistiramadim. Elbette ki ayakkabi en onemli malzeme, dogrusunu secmek gerekiyor. Ama benim icin cok daha uygun ve hatta yari fiyatina ayni isi gorecek, ozellik ve konforu saglayabilecek baska ayakkabilar her zaman mevcut oldu.
Sadece itra üyeleri oy kullandıysa sorun yok
Apple Watch birçok inceleme sitesine göre en doğru ölçüm yapan sensörlere sahip. Testlerde hep en önde çıkıyor. Bu kadar geride olmasının sebebi sadece bataryamı? iPhone zorunluluğumu? Bende garmin kullanıyorum ama örneğin garmin de uyku takibi ve spo2 ölçümlerini çok yanlış buluyorum. AW de bu ölçümlerinde daha tutarlı olacağını düşünüyorum. Fark beni şaşırttı.