Toplu taşıma ücretsiz olacak yazıyor ama , çatır çatır para ödedik , hele il dışından gelenlere ayrı bir sıkıntı.
@erhan *MARMARAY hattı ücretsiz ulaşım araçları içerisinde yer ALMAMAKTADIR. Çünkü tcdd’ye bağlı.
Metro çalışanları bilgili de, uyarı okumayan iett personeline laf anlatmak zulüm.
@aktr 5k startı mat startı değil başlangıç startı başlangıcıyla başlatmış olmamalılar. Diğerlerini birbirinden bağımsız hesaplamış olmalı.
İlk yarı maraton, 10k’dan sonraki 2 yarışım..
2:15 hedeflemiştim 2:16:52’yi öpüp başıma koyuyorum ![]()
winter run’ın son 2 km.sindeki gibi 4:30-5:00 pace sprint hedeflemiştim ama olmadı, yine de bitirmek bile fazlasıyla yeterli..
hedeflediğim ve gerçekleşen pace’ler;
0 - 4.5 km 6:50 > 6:40
4.5 - 9 km 6:40 > 6:25
9 - 14 km 6:30 > 6:32
14 - 19 km 6:20 > 6:20
19 - 21.1 km 5:00 > 6:10
Taf sayfasından alıntı sonuç, erkeklerde ilk iki ikizmiş
:
Erkekler
Alex Nzioka Matata (KEN) 1:00:01
Charles Mbatha Matata (KEN) 1:00:01
Ali Kaya, 1:00:12
Kadınlar
Purity Kajuju Gitonga (KEN) 1:06:50
Ftaw Zeray (ETH) 1:06:57
Glenrose Xaba (RSA) 1:07:03
Göbek kordonları hala birbirine mi bağlı, aynı sürede koşmuşlar ![]()
Photier ‘dan resim gelmeye başlamadı değil mi?
Fotolar geldi ve gelmeye devam ediyor.
Photierde Android uygulamada sadece 2 Kasım 2025 maratonu var .
Bugünkü koşuyu photierde görebilirmiyiz
Yarı maraton benim Android uygulamada görünmüyor
dünkü yarı maratonu eklemek yada görmek için kod mu gerekiyor
yada dünkü yarı maratonu photierde nasıl görebilirim
her yarış için ayrı kod verirler. yarışın sitesinde veya instagram sayfasında bulursunuz
tüm fotoğraflar yüklendi mi acaba yoksa peyderpey mi yüklenmekte?
Umarım peyderpey yükleniyordur, yoksa sadece kıyıdan köşeden gözüktüğüm 1 fotoğrafımın olması çok da mümkün olmasa gerek
Bugünün sonuna kadar umudum var.
Bildirimleri açarsınız yeni fotoğraflar için uyarı geliyor. Bana yakın aralıklı üç kerede geldi. Kıyıdan köşeden karışık 19 fotom var.![]()
Hedeflediğim süreyi çıkaramadım ilk yarı maratonumdu 1.47.37 ile kontrollü bi şekilde bitirdim çok keyifliydi organizasyon gayet güzeldi photier üzerinden bir çok fotoğraf eklenmiş her şey güzeldi emeği geçenlere teşekkürler
Matlardan geçerken o matı geçen kaçıncı kişiydiniz merak ettiniz mi işte size ibbsporun sunmadığı hizmet.
Spor İstanbul kullandığı sonuç sayfası oldukça köhne umarım başka organizasyonlardan örnek alıp değiştirirler.
Bitiş noktasını zaman sayacıyla birlikte kamera uzun bir süre çekmiş. kendi süresinize göre bitirmiş anınızı görebilirsiniz. https://www.youtube.com/live/QUlNXN3Xzig
İbb çalışıyor valla öncekinde net süreyi baz almıştı şimdi bitirme süresi diye brüt süreyi gösterip hesabı oradan yapmış. Üste paylaştığım tablo daha mantıklı.
Edit:brüt dedim meğerse start matının değeriyle oynamışlar bazıları etkilenmiş bazıları etkilenmemiş.
Problem bende de olmuş durumda. Sizde de bende de örneğin ben H kapısından yaklaşık 6.30 dk geç çıkmama rağmen, elitlerle birlikte saniyenin onda birinde çıkmış gibiye dönmüşüz. Ve 5K’da, bu durumdaki koşucular olarak erişilmez bir rekora imza atmış hale gelmişiz… Ben 5K’yı 6dk27sn’de, siz de 5dk37sn’de koşmuş ve rekorlara imza atmış hale gelmişiz. Dün ciddi sayıda koşucunun başlangıcı nedense 00:00:01 şeklinde güncellenmiş. Hatada şu, ilk 5K için yazdıkları değer aslında 5K geçiş süremiz değil, 6dk:27saniye (Dünya Rekoru) aslında Gun Time ile Mat Time arasındaki fark olmuş, yani starttaki halıdan ilk geçiş süremiz olmuş !!! Dolayısı ile aslında yanlış revize ettikleri ! 01:49:56 süresinden-00:06:27 halıdan geçiş gerçek süre çıkarılırsa=01:43:29 derecesi zaten doğru olan. Böyle baya koşucu var, ilk 5K süreleri ve çıkış sürelerinden anlaşılıyor. %5’e yakın koşucunun etkilendiğini düşünüyorum kabaca sonuçlara bakınca…