Konulara göz gezdirdim ama göremedim. Belki ben gözden kaçırdım. Yarın gerçekleşecek olan yarışta herkese başarılar dilerim. Umarım herkes sağlıkla bitirir.
Boğa koşusunda o güzergahı koştum o organizasyonda 10k yuvarlak halka iken burada 9k lık bir halka yazıp 500m ilerletip sonra geri döndürüp 10k yapacaklarmış nedenini anlamadım. Boğa koşusundaki 10k lık güzergah gibi olabilirdi. 5000 kişi o güzergah için biraz tepiş tepiş olur gibi geliyor umarım herkes biraz duyarlı olur da doğru yerde yarışa başlarlar. Koşu için oldukça iyi bir güzergah hava da güzel gözüküyor herkese başarılar diliyorum(not: yarış da yokum).
Herkese iyi geceler dilerim.
Bu yarışta 45 dakikanın altına inmeyi hedeflemiştim ama olmadı. Hedef pace’ler ilk 6 km’ de tutarken ne yazık ki 7. 8. 9. ve 10. km’lerde patladı.
Gerçek sürem 45:42 ile kendi en iyi 10 km derecemi koştum.
43 saniye daha hızlı olabilseydim 45 dakikayı kırabilecektim ama olmadı.
Parkur bana göre zor. İnişli ve çıkışlı. Bu kadar yokuş olmasaydı 45 dakikayı kırabilirdim.
Katılanlar için keyifli bir koşu olmuştur umarım.
Ben de en iyi 10K zamanımı yaptım
Resmi derecem 50.16 Biraz daha önlerde başlama şansım olunca bir önceki kadar yürüyenleri aşma sıkıntım olmadı, baştan sona kendi koşuma odaklandım diyebilirim. İniş çıkışlar beni de zorladı, kendi tecrübe eksikliğime yordum bunu.
Organizasyon herhangi bir platformda fotoğraf paylaşacak mı acaba ?
Tebrik ederim. Gayet iyi veriler bana göre, umarım benim 10k da bu şekilde olur ileriki zamanlarda. Kaç yıldır koşuyorsunuz merak ettim
Çok teşekkür ederim cevabınız için.
2018 yılında koşuya başladım. 2020 yılının Kasım ayında 3:52:17 ile İstanbul maratonunu koştum. Ardından benim için çok kötü bir süreç başladı. Belimde akıl almaz bir ağrı vardı. Ortaokul yıllarından beri bel fıtığı var bende, L4 , L5 diskleri aralığında. 2 ayda bir, 3 ayda bir iki gün hadi bilemedin üç gün ağrır geçerdi bazen ağrılar bir hafta sürerdi. Hiç geçmediği olmamıştı. Ancak bu sefer Ağrı fenaydı maratonu koştuktan sonra bir Aralık ayında Sabah uyandım ve ağrı hafiften kendini belli etmişti. Pek dikkate almadım geçer diye umut ettim. Ancak Ağrı giderek şiddetlendi. O kadar şiddetlendi ki 5 adımda bir ağrı beynime vuruyordu. Ne olduğunu anlamaya çalışıyordum anlam veremiyordum. Tahmin edilebilecek bir ağrı değil. Doktor derhal ameliyat dedi. O gece hiç uyuyamadım ağrıdan, yastıkları ısırdım, yatağı yumrukladım, ter içindeydim ağrı kesiciler fayda etmiyordu. Ameliyat oldum ağrı kesici tabii ama ne yazık ki bende geri dönüşü olmayan bir hasar bıraktı. Sol ayağımı bilekten yukarıya doğru ayaktayken kaldıramıyordum. Hala daha tam iyileşmiş değildir. Ameliyattan sonra çok uzun gerçekten çok uzun bir toparlanma süreci beni bekliyordu. Neyse çok şükür 3 yıl sonra bu yıl adeta yeniden koşmaya başladım diyebilirim. Bel fıtığı ağrısı korkunç bir şey. Kimsenin o ağrıyı yaşamaması dileğiyle.
Çok geçmiş olsun. O kadar badireye rağmen bence koşu parametreleriniz gayet iyi. Sağlıklı ve koşuyla kalın