Merhaba,
Çok pahalı olmayan, orta düzey, nabız ve kalori ölçümü yapabilecek, uygulaması düzgün çalışan bir saat öneriniz var mıdır ? Yardımcı olur musunuz ? Decathlone seviyesi de olur.
Merhaba,
Çok pahalı olmayan, orta düzey, nabız ve kalori ölçümü yapabilecek, uygulaması düzgün çalışan bir saat öneriniz var mıdır ? Yardımcı olur musunuz ? Decathlone seviyesi de olur.
daha önce Garmin instict kullanmıştım ve işimi iyi görmüştü. Bisiklet,yüzme,koşu gibi tüm aktivitelerde kullanmıştım.
Merhabalar, uzun koşular yapmayı planlıyorsanız ( 3 saatten fazla), rota yükleme, sağlık aktiviteleri vs. Garmin Fenix serisini öneririm. Sıfır fiyatları bayağı pahalanmış. 6X pro modeli var bende. İyi bir orta düzey saattir. İlgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.
Bütçe belirtseydiniz insanlar daha iyi öneriler verebilirdi.
Haklısınız, sanıyorum huawei gt runner gibi bir saat işimi görecek gibi duruyor. Zaten biraz arastırdım 8k asagısına duzgun saat yok
Gt runner kullanıcısıyım memnunum ama gt3, gt4 ve gt 3 pronun fiyatı daha uygun iken gt runner tercih edilmemeli. Zamanında gt runner gt3 ile yaklaşık aynı fiyatta iken anlamsız bir şekilde (yurtdışı dahil) yükselerek gt3 pronun bile üstüne çıkmış.
Forumdan biri satıyordu sanırım. Gt runner