İkinci el Garmin Yüzme Saatleri (FR570 veya FR165 veya FR970) ve Stryd Footpod

Merhabalar herkese,

Forum hala ne kadar aktif bilmiyorum ama özlemişim burayı ve herkesin olabildiğince nazik ve yardımsever olmasını. Topuk dikeni rahatsızlığım çıktığından beri koşu yapamıyorum. Dolayısıyla her yıl hazırladığım takvimi hazırlayacak motivasyonu bulamadım bir süre sonra :frowning:

Yine de kendimi tamamen bırakmamak için ve eklemlerime daha fazla yüklenmemek için yüzmeye başladım. Ancak koşunun aksine fazlasıyla asosyal bir spor olduğunu fark ettim. Dolayısıyla kendimi meşgul etmek için ve bir şeyi asla hobi düzeyinde bırakamayan bir insan olarak yapılandırılmış bir antrenman programı takip etmek istiyorum. Bunun için de Garmin Instinct 3 cihazının en ideal ve en uzun ömürlü modeli olduğunu öğrendim.

Elimde tüm aksesuarları tam ve sorunsuz çalışan 1st gen bir stryd footpod var. Garmin Yüzme Saatleri (FR570 veya FR165 veya FR970) ile takas teklif edebilirim. Bu footpod mesafe ölçümünde rakipsiz. Bundan daha doğru ölçen bir cihaz yoktu benim aldığımda ve hala da olduğunu sanmıyorum çalışma prensibine bakınca. Dcrainmaker’a bakarak almıştım. Uzun zaman çok faydalandım.

Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi antrenmanlar.

2 Beğeni

Merhaba, Instinct 3 yüzme için en doğru cihaz mı emin değilim. Instinct 2 ile yüzerken, antrenman esnasında paceimi göremiyorum ve saate gönderdiğim intervallerde sadece mesafe uyarısı alıyorum. İnternette aradığımda benim saatim için de pace takibi yapabildiği yazıyor. Belki de ben becerememişimdir. Satın almadan önce bu konuda uyarmak istedim.

1 Beğeni

Merhabalar stryd footpod u ne kadara satmayi dusunuyorsunuz

2 Beğeni

Uyarı için çok teşekkür ederim. Ben de sonradan fark ettim ve düzelttim gönderiyi.

2 Beğeni

Açıkçası bir kaç forumda benzer gönderi paylaştım. Bir teklif gelmezse cüzi bir fiyata veririm.

2 Beğeni