İhtiyaç fazlası koşu ürünleri





Merhaba arkadaşlar
Pandemi dönemi ve sakatlığım dolayısıyla, yarışlarda kullanma amacıyla aldığım, son dönemde de İhtiyacımdan fazla olduğu için daha doğrusu İthal geldiği ve de rapor istendiği için çok miktarda getirttiğim ürünleri, uygun fiyatlardan ihtiyacı olan arkadaşlara kazandırmak isterim.

  • 7 adet sis elektrolit tablet
    Adet 100 TL
    7 adet birden 600 TL

  • 100 lük Salt Stıck tuz tableti her 100 lük şişe 750 TL

  • Sis beta full 10 adet toplam 300 TL

  • Sis rapid recovery 1500 TL

Son kullanma tarihleri 2024

Beylikdüzü
Yakındaki arkadaşlar icin elden teslim edilir.
Uzaktaki arkadaşlara havale karşılığı ödemeli gönderebilirim.

0532 220 57 48 Burak

3 Beğeni

Büyük 1,5 kg Sıs rego plas ı 1500 TL den 900 e
Jelleri tanesi 30 liradan 20 TL ye yani 10 adet 200 TL
Tuz tableti salt stick 100 lük şişe 750 tlden 500 TL
Sıs limonlu tuz tableti 7 adet i 600 TL den 450 TL olarak fiyatları güncellemek isterim…

Sakatlığım dolayısıyla yarışlara katılamayacağımdan, ürünleri de kullanamayacağım için ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur. Burak

1 Beğeni

Merhaba. Sis beta jellere ilgileniyorum. Mesaj yazdım size.

Sıs Beta jeller satıldı

Çok özür dilerim haddime değil ama müdahil olmak zorunda hissettim. Sis rapid recovery 700₺ olan kapalı ürünü nasıl 1500₺ fiyat biçtiniz şaşırdım doğrusu. Bu şekilde maalesef son tüketim tarihine kadar beklersiniz gibi geliyor belirtmek isterim. Saygılar

1 Beğeni

Sis Rapid’recovery plas satıldı,1500 bana malolan fiyattı sonra 900 olarak güncellenmişti siz iyice bakmamışsınız sanırım.Neyse ürün zaten satıldı

700 TL ye satıldığı yer varsa ben alabilirim.

Ürünü 700₺‘ye alabiliyorum. Fakat satacaksam da 1500’e vermem 2 katından fazla uygun ve etik değildir. Ürünün piyasa değeri 32€’dur(581₺). Saygılar. (Satış yapmıyorum)

1 Beğeni

Nereden alabileceğim sorusunun yanıtını alamadım ben.

2 Beğeni

Yurt dışından geçirtebilirsiniz, kargo su Türkiye’ye gelince vergisi, hepsinden önemlisi gümrükten geçebilmesi için doktor raporu gereklidir!!!

1 Beğeni

Yoo saat kayışı içinde kol raporu gerekiyor sizin dediğinize göre :grin:

1 Beğeni

Nereden alabileceğine cevap vereceğini sanıyormusun kardeşim , laf olsun arkadaşınki kıskaçlık durumu, bunun en doğrusu çeşitli yurt dışı siteleri mevcut oralarda bulursun kaldı ise şayet mesela benim Recovery 1540 kg plas olanı yani dünyanın her yerinde 49 Euro civarında , fiyatı biraz düşükse kesinlikle son kullanma tarihi yaklaşmıştır.Benim sattığım ürünün son kullanma tarihi mesela 2024 ün sonu , en az sitenin durumuna bağlı 20 ile 30 dolar gibi kargo ücreti olur, gümrüğe geldiğinde sağlık bakanlığı prosedür ü devreye girer ve sana bir tebligat gelir PTT ile rapor gerektirdiği için raporu belgeleyin diye.Yani uzun mesele, bir arkadaşın veya tanıdığın varsa Yurt dışına gelen giden onun yanında getirtebilirsen anlattığım prosedür ü uygulamazlar

1 Beğeni

Kıskançlık vs değil yanlış anlaşılmayayım. Ben son 1 yıldır Supplement kullanmıyorum. Ama sizin ürün 1600 ben size örnek göstermek isterim 2,5 kg olan yani sizinkinden daha büyük olan ürün fiyatını paylaşıyorum. Kırdıysam kusura bakmayın ama gerçekler böyle 2,5 kg olan 35€’dur. 640₺’dir. Saygılar

"Takviye edici gıdalar ile sporcu gıdalarının gümrük vergilerinden muaf olarak posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla getirilmesi mümkün değildir.
Bu kapsamdaki ürünleri doktor tavsiyesi ile kullanan kişiler, hastalıklarına dair resmi bir hastaneden aldıkları bir raporu ve doktorun önerdiğini gösteren bir reçeteyi, gümrük idaresine ibraz ederlerse, bu ürünleri posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla Türkiye’ye getirmelerine izin verilir. Bu kapsamda Türkiye’ye ürün getirmek isteyen milli sporculardan ayrıca “Milli Sporcu Belgesi"ni ibraz etmeleri istenir.”
Kaynak:Gümrük Rehberi | T.C. Ticaret Bakanlığı

1 Beğeni

Yani getirtmeye vs gerek yok. Bir çok kişi bu ürünleri 650-700’e alıp (büyük boylarını) 1000₺’ye vermektedir. Takip etmek veya bazı sitelerde bedel karşılığı yurt dışından gelen kişilerden talep edilmektedir. Kısacası bu bedeller 400-500₺’lik ürünlere burada biçilen gibi 3 kat değildir. Güncellenmiş 900₺ fiyatını görmemiştim Burak Bey söyledi. Neyse ki satmış. 1500 oldukça yüksekti.

Fatih kardeşim yaşa beeeeee, Helal olsun sana Türkiye de yaşayıp kanun ları bilmeyenlere ders niteliğinde bir paylaşım noktayı koymuşsun bence bu konu kapandı!!!

1 Beğeni

Glocalzone’dan talep edebilirsiniz.

1 Beğeni

:grin::grin::grin: kapanacak veya açık kalacak bir durum yok ki Burak Bey. Değerinden 3 kat fazlaya sattığınız ürünü yukarıda verdiğim sitede daha büyük boyunu alabiliyorsunuz ve etliye sütlüye karışmıyorsunuz. Ben senede 5 kere yurt dışına çıkabildiğim için kural vs bilmeye ihtiyaç duymuyorum. Tek bildiğim şey hakkından fazla olan şeylere karşı tepkimi saklayamamak. Hayırlı günler dilerim :)))

Yukarıdaki sitenin adresini, Türkiyeye nakliye bedelini, gümrük yüzde 18 eklenme miktarını ve Türkiye’ye kargo olup olmadığını, plus ile plus olmayan arasındaki fiyat farkını da yazıp…Açıklanmış son kullanma tarihi bilgileri, doktor raporu vs durumları da.
Aynı üründen satın alabileceğim linki merak ediyorum.(500TL değil 1000TL’de olur)
Değerinden 3 kat fazla kısmında büyük yanılgı olmasa ben de karışmak istemem.

1050+336+1050’nin vergisi
Plus ile normal arasındaki fark net gözükmekte fiyat olarak.

1 Beğeni

Şöyle anlatayım Fatih Bey… 1600 gramlık 1500₺ ise
2500 gramlık ortalama bedel 2350- 2400₺’dir.
Gerçek değeri yurt dışında 640₺’dir.
Dediğim sitenin özelliği yurt dışından sana kargoyla vs getirmiyor. Siz o ülkeye giden birine komisyonu ödüyorsunuz veya komisyon biçiliyor… O da gelirken size getiriyor :slight_smile: Güzel sistem ama Burak Bey’in verdiği fiyatlara gelmiyor. Bu sadece supplement gibi ürünler için değil tüm her şey için böyle durum. Bu arada tabiki de isterse 10.000 ‘e satabilir.Kural bilgisi için teşekkürler saygılar.

1 Beğeni