Tüm değerlendiremelerin için çok teşekkür ederim.Açıkcası parkur olarak çoğu kişi video çekiyor ben biraz daha gittiğim şehirlede vlog tarzı çekim yapmak istiyorum.Ama tüm dediklerini ilerleyen yarış videolarda uygulamaya çalışacağım.Tekrar teşekkür ederim.
Antalyadan geldiğim için otobüs ile ulaşım sağladım.Melodi otelde kaldım 1000 tl ödedeim sadece oda.hattuşa otele 40 dk uzaklıkta şehir içi otobüsler gidiyor.20-30 tl civarında.Akçay merkezde yeni açılmış köfteci buldum orada yemek yedim(230 tl) .Genel23 yaş7 dizde sakatlık oluştuğu için.
Youtube’dan takip ederseniz mutlu edersiniz.
Sanki gördüm seni yav orda.Konaklama yaptınmı?
Cumadan Pazara Kadar Oradaydım Abi. Keşke Selamlaşsaydık. Artık başka Organizasyonlara kısmet
Selamlar Ümit Hocam. Tekrar görüşebildiğimize memnun oldum. Gündüz gözüylede tekrar tanışmış olduk. Dünya küçük, uzun koşanların dünyası daha da küçük. Üniversiteden sınıf arkadaşım ve birlikte koşuya başladığım Zeki Holacı ile birlikte Sapanca 60K koşarken senin monta denk geldik. Zeki montunu alıp, CP ye kadar taşıdı. Bu yazınla iki olay arasında bağlantı kulabildim
hadi canim ya!!! sapancaydi evet yagmurlugu kaybettigim yaris. ve senin arkadasin!! simdi bir kere daha sevindim
ulkenin bir yerinde bir sekilde denk gelmek ne guzel…sen olmasan bitmeyecek efes’ten sonra bir de bu
iznik 160 demistin. goruselim kismetse. arkadasa da tekrardan selamlar sevgiler.
Bizim ziyafet beklentimiz yok ama 15 yıldır birçok şehirlerde yarışlara katılan birisi olarak bu gördüğüm karşısında şoka uğradım. Bu denli organizasyonların yarışçıya verdiği değerle alakalı bir durum. Bu özensizlik ve vurdumduymazlıktan rahatsızlığımız. Bu kadar vasata alıştırmayın kendinizi ciddi bir ücret karşılığında bu işi yapıyorsa biraz daha dikkatli olacaklar. Saygılarımla
Aynı organizasyon Tahtalı da 100€ istiyor bu ikrama. Müsade edin de biraz olsun hesabını soralım. Bedava verilmiyor biliyorsunuz.