Huawei watch gt2e

Hem gt1 hem de gt2 kullanan birisi olarak fikirlerimi paylaşmak isterim.

Öncelikle kendi uygulaması oldukça başarılı. Günlük kalp atım takibi ve uyku takibi baya başarılı.
Uygulama üzerinden uyku analizleri de çok başarılı.
Egzersiz esnasında bir kaç defa nabız saçmaladı ama genel olarak tutarlı göründü bana.
GPS verilerinde diğer marka saatlerle garmin suunto gibi ufak farklılıklar var. Mesela 10 k 5.00 pace ile koştuğum zaman Huawei her zaman 5.04 gösteriyor. Zaten 10 k bitince Huawei ile 300-400 metre eksik kalıyor. Bendekiler belki de öyleydi bilemiyorum.

Şarjı gerçekten efsane gidiyor. Tüm sensörler açık olmasına ve haftada ortalama 3-4 saat koşmama rağmen bir hafta gidiyordu şarjı.

En büyük sıkıntılarından birisi de dinlenik nabzı her seferinde hatalı göstermesi. Mesela benim başka iki saat ile ölçülen dinlenik nabzım ortalama 48-54 arası cikiyorken Huawei 66 gibi rakamlar gösteriyor. Oysa evde tv izlerken bile nabzımın 55 oldugunu biliyorum.

Son olarak bu markadan vazgeçme sebebim strava ve diğer platformlara verilerimi atamıyor olmak. Bu sebepten, önce garmin şimdi de amazfit kullanıyorum.

Bunun dışında aslında çok da severek kullandığım bir saatti kendisi. Eksiklerini giderse düşünmeden yine alırdım.

3 Beğeni