Huawei watch gt runner ve huawei watch 3

Merhaba arkadaşlar haftada en az 2-3 gün koşu yapıyorum ve fenix 5x plus saatle decathlon nabız bandı kullanıyorum. İnternette Huaweinin 2 saatini gördüm gt runner ve watch 3 biraz araştırıp videolarını izledim ama çevremde kullanan olmadığı için sizlerede sormak istedim. Bu saatleri kullanan var mı nasıldır fenix 5x plus tan geçersem pişman olur muyum ?

1 Beğeni

Merhaba. Yaklasik 1 ay once huawei watch gt runner aldim. Oldukca memnunum. Oncesinde kosularimda mevcut saatim garmin forerunner 220’yi kullaniyordum. Her iki saatin nabiz olcumunu kiyaslamak icin iki saati de koluma takip kosuya ciktim. Olcum grafiklerini gormek isteyenler icin asagiya ekliyorum. Ilk grafik garmine ait. Ikincisi huawei’ye.


2 Beğeni

Fikir vermesi için şurada incelenmiş gps performansı çok iyi ve nabızı gayet doğru ölçtüğü görülmüş. Huawei Watch GT Runner: Scientific Review! - YouTube

2 Beğeni

Öncelikle teşekkür ederim hocam ilginiz için. Evet 2 saatin nabız değerleri birbirine çok yakın arada önemli bir fark yok görünüyor ama acaba nabız bandı ile ölçümle bilekten ölçüm arasında nasıl fark olur o önemli. Ben fenix 5x plusla bilekten ölçüm ile nabız bandı ile ölçüm arasında ciddi farklar gördüm çünkü. Hemen hemen aynı km yi aynı pace ile koştuğumda ortalama nabızda 15-20 fark oluyor. Özellikle tempo arttıkça veya ani hızlanma yavaşlamalı koşularda fark bariz belli oluyordu. Bu arada nabız bandı bağlanıyor mu bilginiz var mı?

Polar nabız bantı ile yapılan karşılaştırması video içinde var, ilgili video da ağırlık kaldırma da nabız hızlı yükselip düşüyor bence bu bölümdeki iniş çıkışları gayet iyi yakalıyor sizde bakabilirsiniz başka arkadaşlarda yorum yapabilir. Cihazı kullanmadım ama huawei health uygulamasını kullanıyorum orada nabız bandı ekleme bölümü vardı nabız bandı olmadığı için nabız bandı ekleyip kullanmadım. Benim cihaz ile aklıma takılan pilin uzun vadede performansı ne kadar süre pil yaşayacak, pil değişimi mümkün olacak mı olacaksa pil değişimi nasıl olacak.

2 Beğeni

Şuan yayladayım biraz bakmaya çalıştım ama internet video izletmiyor maalesef :slightly_smiling_face: eve geçince videoyu ayrıntılı bir şekilde izlerim. Doğrudur sonuçta kullanılan sensörlerle alakalı bir durum benim saat bilekten çok doğru ölçüm yapamıyor ama gt runner doğru ölçüm yapıyor olabilir. İnşallah öyledir nabız bandına gerek kalmaz bazen koşuya çıkarken unutuyorum çünkü :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Huawei gt runner’ı kullaniyorum ve şarjı 10 gün gidiyor.
Bu arada uyumlu göğüs bandi listesini şöyle vermiş:

3 Beğeni

Nabiz bandı bağlantısı olması güzel fakat sadece bunlar olması kötü olmuş. Bende decathlonun nabız bandı var işe yaramayacak. Birde hala 5x plus tan geçince pişman olurmuyum emin olamıyorum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Huawei watch gt runner saati aldım ve gerçekten sonuçları beklediğimden çok daha iyi. Fenix 5x plus saati decathlon nabiz bandı ile eleştirdim Huawei watch gt runner saati normal olarak kullandım neredeyse sonuçlar birebir aynı. Fakat saati takarken bileğin 2 parmak yukarısına sıkıca takmak gerekiyor yoksa sonuçlar nabız bandını tutmuyor. Buarada Huawei watch gt runner decathlon nabız bandı ile de eşleşiyor. Ant özellikli olanlar ile eşleşmeyebilir ama Bluetooth özelliği olanlar ile eşleşiyor. Kendi koşu koçu vs olması da artılarından. Merak eden arkadaşlar olursa ayrıntılı bilgi verebilirim.

5 Beğeni

Garmin Fenix 5x Plus tan huawei ye geçilmez koşu dostum nacizane tavsiyem …

1 Beğeni

Niye hocam ben geçtim nabiz ölçümü ve mesafe konusunda fenix 5x plus tan aşağı kalır yanı yok. Hatta tek başına nabız ölçümünde Huawei daha iyi.Tabi benim koştuğum alan düz ve şehir merkezinde. Arazide durum değişebilir onu bilemiyorum. Sağlamlık konusunda tabiki açık ara fenix 5x plus.

2 Beğeni

hayırlı olsun İsmail hocam. güle güle kullanın.
ben de kullanmaktan memnunum. kıyasladım, garmin ile aynı sonuçları alıyorum.

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim hocam

Benim merak ettiğim iPhone ile uyumlu çalışıyor mu bütün programları bilen varsa aydınlatırsa sevinirim