Hoka Challenger 8

Yaklaşık 4 aydır Antrenmanlar da bile kullanıyorum. Her ortamda kullanım kolaylığı sağlasın diye didik didik edip satın aldım.
Hem asfalt hem de patika gibi farklı zeminlerde yüksek performans göstermek üzere tasarlanmış, çok yönlü bir “yoldan araziye” (road-to-trail) koşu ayakkabısı. önceki modellerine kıyasla daha yüksek bir taban yapısına ve ekstra yastıklamaya sahip olan bu model, darbe emilimini artırarak özellikle orta ve uzun mesafeli koşularda ayaklara uzun süreli konfor sunar.
Bu ayakkabını en belirgin özelliklerinden olan daha agresif Meta-Rocker taban geometrisi, topuktan parmak ucuna olan adım geçişlerini optimize ederek çok daha pürüzsüz ve doğal bir koşu ritmi yaratır. Yeniden tasarlanmış alt taban dişleri sayesinde karışık zeminlerde mükemmel zemin tutuşu ve güven sağlarken, yüksek oranda nefes alabilir, dayanıklı file sayası hava sirkülasyonunu destekleyerek terlemeyi önler. Bu özellikleriyle Challenger 8; günlük antrenmanlar, doğa yürüyüşleri ve parkur geçişleri için konfor, denge ve korumayı bir arada arayan sporcular için ideal bir seçenek olur diye düşünüyorum.
4 aydır yaklaşık 300 km kullandım. En ufak bir yıpranma vs yok. Ayağımda su toplama vs bile yapmadı. Nike zegama serisinden sonra en iyi gelen ayakkabı bu oldu. Reklam için değil sadece deneyimimi paylaşmak istedim. Şu ana kadar 4 arkadaşıma aldırdım. Hepsi inanılmaz memnun
Mix zeminler için ayakkabı arayanlara öneridir. Görüp denemekte fayda var.

6 Beğeni

Hoka markasından en beğendiklerimden biridir , gravel türü zemin için tavsiye ederim .

4 Beğeni