High5 isimli siteden alışveriş yapan var mı?

Merhaba, high5 isimli siteden alışveriş yapan arkadaşımız var mı ? Bir ayakkabı buldum, almak istiyorum, ancak daha önce bu siteden alışveriş yapmadım. Deneyimi olanlar paylaşırlarsa çok memnun olurum.

1 Beğeni

Ben daha önce alışveriş yapmadım. Ama son zamanlarda duyuyorum.

Hatta Ankara da bir AVM ye mağaza da aciyormus.

İnternette takip ettiğim kadarıyla Skechers in Türkiye distribütörünun (Olka Grup) yeni girisimiymis. Performans odakli ayakkabılara yönelik birden fazla marka satışı olacakmis.

2 Beğeni

Hatta aynı firmanın bir de bu ara Outlet mağaza versiyonu olarak Klaud adında mağazalari ve sitesi açılmış.

Denk gelirse Asics ve Skechers markalarinda uygun fiyatlar oluyor.

3 Beğeni

Ben de ilk kez gördüm. Sadece Favori markalarımdan Asics sayfasına baktım şimdilik ve epey ürün var. Fiyatlar da normal göründü. Takipteyim :wink:

3 Beğeni

Ben Klaud adlı siteden iki kez sipariş vermiştim, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Hatta oldukça hızlı kargoladılar. Hakkımızda bölümünü okuduğunuzda High5 ve Klaud’un Olka Grup’a bağlı olduğunu görebilirsiniz.

5 Beğeni

Klaud tan Asics Fujitrail Elite Waterproof koşu ceketini aldım kadın modeli olduğundan beden olarak tereddüt ediyordum önce L sipariş ettim biraz bol geldi aklımdada M kaldı L yi iade edip M sipariş verdim L nin iade işlemleri 2 yada 3 gün sürdü paramı anında hesaba iade ettiler. M bedeni de cuk diye oturdu. Halen bir adet M beden mevcut galiba düşünenler kaçırmasın derim. Asics sitesinde yaklaşık 11.000 TL fiyatı var.

2 Beğeni