Amatör, profesyonel tüm koşucuların tartışmasız bir Nike Invincible’ı olmalı. Hiçbir ayakkabı recovery konusunda eline su dökemiyor ZoomX 'in. Şu an Nike’da indirim var, bari doğru kullanıcılar alsın. FYI!!!
Kalıpları nasıldır acaba?Sonuçta internetten alacağız?44 olan modeller de var 44,5 olan da.Nike bu açıdan modele göre değişkenlik gösteriyor
Nike? sen misin? (20 karakter sınırı)
Ikisini de denedim, kullandım. Büyük fark yok 44 ve 44,5 numara arasında. 44,5 alabilirsiniz. Invincible v1 upper’i biraz kalın. v2 daha çok nefes alabilir gibi ama tabanlar aynı. Wide ayak bile rahat eder içinde, kalıplar rahat… Alın rahat edeceksiniz , kesin…
Toyota pick up reklamı diye girdim konuya, ayakkabı çıkınca rahatlamadım değil en azından
Kadın modelinde indirim görüyorum, erkek modeline indirim yok sanırım
Kaç kilometredir kullanıyorsunuz?
Koşu ekibimizde 500km-700km yapan ayakkabılar gayet iyi durumda ama aynı ayakkabı ile yenilediler. Altı full lastik oldugundan zor eskiyecektir.
eğlenceli bir forum evet.
Ben buraya top notch / yerine konulamaz ürünleri yazayım; sonra marka yanlısı laf söz olmasın
Recovery ; Nike Invincible
Daily driver; Novablast 3, Hoka Mach4/5
Tempo; New Balance Rebel v2-v3
Long Run; New Balance RC Elite v2
Marathon; Alphafly/Vaporfly/Saucony Endorphin Pro3
slmlar
Doğrudur,
Nike global sitesindeki ilk yorumlar ayakkabının flyknit kısımların dayanıklılığıyla ve 200-250km sonra tabanın ilk güne göre hissiyat kaybıyla alakalı negatif deneyimler olunca bir soru işareti oluşuyor haklı olarak…
Uzun bir aradan sonra koşuya dönen biri olarak motivasyon oyuncağı olarak bakıyorum.
Sanırım alacağım yine de
Ayakkabı kişiye göre değişir , bahsettiğiniz ayakkabı elbette iyidir fakat alın sizde giyin sizede iyi gelecek algısını yapmak yanlıştır…
2012-13’ten bu yana Hoka kullanıyorum fakat kimseye illaki şunu alın demem çünkü bu insanlar paraları ile alışveriş yapıyor ve ülkede bir şeyler almak günümüzde iyice zorlaştı…
Durum bana göre sana göre kavramlarını içeriyor ve ayakkabı değil bacak ne kadar güçlü , o önemli…
Saygılar
Merhaba,
Belki de 2013 den beri Hoka kullandığınız için öneride bulunmanız zor olabilir.
Benim 3 senelik dönemde elimden yaklasık 25-30 adet farklı ayakkabı modeli geçti. Bir o kadar da ekibimin ayakkabı deneyimleri var. Bu deneyimlerin çıktısı olarak bu öneride bulunuyorum. Deneyim etmediyseniz de bir youtube reviewi izlemenizi öneririm. Keyword; “Nike Invincible”
İşte işin ilizyonu da burada , Alın Hoka’yı da kullanın diyemem…
Benim bahsettiğim konuyu siz anlamadınız ya da ben anlatamadım, bazı arkadaşlarımızın sizin ve ya benim gibi imkanı olmayabiliyor ve ellerine 25-30 çift ayakkabı geçmeyebiliyor. Zor şartlarda ayakkabı almaya çalışan birine şunu alın demek zor olabiliyor…
- İyi çıkarsa Allah’tan kötü çıkarsa sizden
“Herkesin bir Altra’sı olmalı. Hala ayağını normal anatomik yapıdan çıkarıp, invincible gibi 9mm drop ayakkabı ile koşan var mı?”
Yazsam ve birileri Altra alsa ne olur?
Altra’yı sevmiş, gaza gelip tavsiye etmiş, ama alıştıra alıştıra 0 dropa inmeyenleri sakatlamış olurum.
Invincible alırsam ne olur?
Ben sakatlanırım.
Yani ne yapıyoruz?
Genelleme yaparak size uyan ayakkabıyı, size de kesin olur diyerek, kesin bir dille önermiyoruz. Ayakkabıyı tanıtıyoruz, isteyen, beğenen gidip deniyor, öyle alıyor.
Başkasının sözüyle şaaak sipariş geçmiyor internetten.
Peki detaya girelim
Drop oranına göre farklı yerlerde farklı sakatlık ihtimalleri var. Biri böyle biri böyle… Kişinin idman ve kondisyonuna bağlı sakatlık ihtmali… Burda anlaştık sanırım…
Ek olarak Nike Invincible’ın en büyük özelliği azalttığı sakatlık riski;
Lütfen altı bilgi dolu, forumun katılımcılarının yararına bir öneriyi , bilinçsiz bir paylaşım gibi yaklaşmayalım
Altı boş ve bilinçsiz bir paylaşım daha.
Bu tavırlar ve pazarlamalar yeni koşmaya başlayanlarla dolu koşu gruplarında belki işe yarar da burada zannetmiyorum.
ilginç bir tepki
Fotolarda bilgilerin kaynakları da mevcut. İncelemenizi öneririm…