Herkese merhaba, forumda ve koşuda yeniyim. Sorum klasikleşmiş olan saat konusu… Apple telefon kullanıcısıyım ve Huawei gt3 pro ile Apple Watch se modelleri arasında kararsız kalmış durumdayım.
Apple watch’un beni düşündüren noktası şarj konusu, gt3 pro tarafında da uyumluluk konusunda çekincelerim var.
Bu iki modelin de koşu saati olmadığının birer akıllı saat olduklarının farkındayım, tamamen ödeme kolaylığı açısından bu iki model arasında kalmış durumdayım.
Bir de bunlardan bağımsız olarak Decathlon’a ait KIPRUN Akıllı Saat - Siyah - Gps 500 By Coros bu model konusunda fikriniz nedir?
Deneyimleriniz ve önerileriniz konusunda desteğinizi bekliyorum
Saat işi tamamen bütçe işi ama bence alacaklar acele etse iyi olur.
5k üzeri saatlere %20 ötv geliyor haberi görmüştüm.
Huawei gt 4 kullanıcsıyım tüm sensörler açık minumum 8 /10 gün şarjı gidiyor bisiklet bilgisayarımın nabız bandı ile eşleştirdim nabzımı da gögüs bandı ile kontrol ediyorum gayet memnunum
Konuya Apple ekosistemi dahil olunca uyumluluk konusunda yorum yapamam ama Honor ve Huawei ayrılmadan önce aldığım Honor Watch GS Pro saatim hala baş tacımdır. Huawei saatler de aynı sistem devam ettiği ve Honor’a kıyasla güncellemeler aldığı için üzeceğini sanmıyorum. Tabi burada saatinizden beklentileriniz önemli.
Her bir saati mağazalarında görmenizi tavsiye ederim.
Hangi akıllının aklına geldiyse 5000 tl üzeri saatlerden yüzde 20 ötv alınması için bir yasa değişikliği teklifine ekleme yapmışlar. Bu yasalaşırsa matrahı 5000 tl olan saatlere yüzde 20 zam geliyor.