Halluk valgus taraklı ayak ve içe basma sorunu

Merhabalar,
Koşuya yeni başlayan biri olarak hem günlük kullanımda hem de koşu için ayakkabı bakmaktayım. Lakin ayağımda bunyon başlangıcı olup taraklı ayaklara sahibim ve içe basma sorunum olduğu için özel tabanlık kullanıyorum. Şimdiye kadar nike ayakkabıları tercih ettim vomero, pegasus ama ayaklarımı rahatsız etmeye başladı bunyon kısmından dolayı. Forumda birkaç öneri buldum Altra ayakkabı, hoka markası gibi. Daha önce deneyimlediğim ayakkabılar değil.

Asics gel kayano serisi önerildi sizce bu durum için uygun mudur?

tradeinn . com gibi sitelerden alıs yaptığımızda kaç günde gelir ve iade durumu hakkında bilgisi olan var mıdır?
b
running shoe for bunion olarak arama yapdığımda listedeki ayakkabıları inceledim ve brooks marka ayakkabı var ama dediğim gibi ölçü tutturmak bizim gibi sorunlu ayaklarda zor olabiliyor.

Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

1 Beğeni

Beden konusunda ve ayakkabı seçimi konusunda yararlanabileceğiniz bir site. Kullandığınız marka ve bedeni girdiğinizde seçtiğimiz markada hangi bedenin uygun olduğunu genel olarak veriyor. Benim görüşümde denemenizin daha uygun olacağı.

1 Beğeni

Teşekkür ederim, inceleyeceğim…

1 Beğeni

Sorun bende de var. Denemeden net uzerinden ayakkabi almiyorum artik. 1 numara buyuk genelde parmak yatagi geniş ayakkabilarda yeterli konfor sagliyor. İce basma ve tabanlik konusu kisisel. Bende var ice basma ne buna gore ayakkabi, ne de tabanlik tercih ediyorum.

1 Beğeni

Parmak silikon inceleyceğim, ama tavsiyem içe basmaya önem vermeniz tabanlık sayesinde bel ve sırt ağrılarım ciddi oranda azaldı.

1 Beğeni

Kosarken hic bel ve sirt agrisi yasamadim. Bunyon bolgesinde agrilarim oluyor. O agrilar icin elle yaptigim uygulamalar genelde sonuc veriyor. Eskiden 20k uzeri her kosuda agri varken artik nadiren var. Esas sorun parmaklar. Su toplamasi ozellikle… Basparmak icin kullandigim silikonlar kesin cozum oldu.

1 Beğeni

Tabi kullanmak tercih meselesi, bunyon beni de rahatsız ediyor ama henüz bende su toplaması, nasır gibi bir durum olmadı.

1 Beğeni