GPS Saatler - ONMOVE 120 GPS DİJİTAL SAAT

Merhaba. Decathlonda satılan bu marka gps saatini kullanan ya da bilgisi olan var mı ?

Bu model olmasa da onmove 200 kullandım. Gps performansından memnundum. Bataryası gps açık iken 7 saat gidiyor. Ultra maraton için düşünülüyorsa bu bir sıkıntı olabilir. Decathloncoach platformunun diğer platformlar ile otomatik iletişimi yoktu, koşunun gpx dosyasını export edip strava’ya yüklemek durumunda kalıyordum. Beni en çok zorlayan konu buydu. Belki bunu çözmüş olsalar saati değiştirme ihtiyacı hissetmeyecektim.
Sonuç olarak bu saati düşünüyorsanız 35 lira farkla onmove 220 modelini öneririm. Bluetooth artısı var. Koşuyu cep telefonu üzerinden hızlıca yükleyebilirsiniz. Onmove 120’de bunun için usb kablo ile bilgisayara bağlamak zorundasınız.
Ayrıca onmove 220’yi Bluetooth nabız bant ile kullanmak da mümkün. Onmove 120’de bu mümkün değil.

3 Beğeni

yol koşusuları ve hafif kros antrenmanları için düşünüyorum. çok teşekkür ederim

1 Beğeni

ben koşularımda nike running club uygulamasını kullanıyorum. koştuğum mesafeyi biliyorum bu nedenle bazen telefonun hatalarını görebiliyorum. eksik kilometre dolayısıyla pace sorunu oluyor. nike uygulamasını da bırakmak istemiyorum. bu saat ile uyumlu kullanılabilir mi veriler ? ya da bu saat ile uyumlu nike benzeri uygulama var mıdır ?

teşekkürler

Bu saat değil ama Geonaute tartı aldım geçen gün. İkisi ortak uygulama kullanıyor telefonda. Uygulama açısından yorum yapacağım.
Uygulama (my Geonaute) oldukça kötü bir uygulama :slight_smile:. Tartılırken benden inatla GPS’i açmamı istiyor. Dün değerlerimi telefona atabilmesi için yaklaşık 7 kere tartıldım :slight_smile:.

3 Beğeni