Gomeda Valley Ultra Trail 2025

Bugün gördüm. Yeni bir organizasyon. Kapadokya’da yapılıyormuş.

İnternet Sitesi

Sosyal Medya Adresi

Detaylı bilgiye sahip olan var mı ?

1 Beğeni

Site özensiz hazırlanmış bir yerde yarış tarihi 20 eylül başka yerde 25 ekim yazıyor. Kayıt apphurra. com a yönlendiriyor ama orada yok. Apphurra nın instagramında 21 temmuz da kayıtların açılacağı belirtilmiş. Siteden şüpheye düşüp dolandırıcılar yeni bir şey deniyor diye düşündürttü.

2 Beğeni

Tel: [+90 (212) 234 56 78]
Ardışık telefon numarası, başka yarışlara bağlantı verip kendisininkinin olmayısı (saayfa x maratonu ama sanki organizasyon firma sayfası gibi diğer yarışlara değinmesi)…

1 Beğeni

app hurra sitesinde yarış görünmüyor. ayrıca telefonu arayınca ulaşılamıyor. bakalım ödeme problemini çözüp kaç kişiden ödeme (!) alabilecekler?
Let the Game Begin.

1 Beğeni

Sitedeki organizatör ismi Efor AŞ olarak gözüküyor ama internette arattığımda bir şey bulamadım. Site Wix üzerinden hazırlanmış. Aynı yarış, sitedeki aynı stok fotoğraflarla “Onu Koru” diye başka bir oluşumun sitesinde de var. Ne tesadüf ki o sitedeki telefon numarası da 212 333 44 55 diye girilmiş.

Ellerinde satılık temiz vadi mi vardır nedir.. :smiley:

7 Beğeni

Apphurra. com instagramında kayıtların 21 temmuzda açılacağını duyurmuş ve gomeda valley ultra trail’i taglemiş oraya bakınca ilgili web sitesine link var. Web sitesinde kaydol linklerine basınca apphurra. com’a yönlendiriyor başka bir ödeme sayfasına değil. O kadar acemice hazırlanmış ki dolandırıcı intibası oluşturuyor ama değil 21 temmuz öyle sanıyorum ki apphurra. com’da yerini alacak ve kayıtlar açılacak. Efor aş konusuna gelince pek çok efor aş. var sanırım efor turizm aş. (kesin değil). Umarım web sitesini toparlar kendilerini iyi anlatabilirler iki ay kayıt toplamak için biraz kısa bir süre çoğu ilgisini çekebilecek koşucunun haberi bile yok.

3 Beğeni

Demek ki apphurra’daki etkinliklere hurra diyip atlamamak gerekiyor.

O değil de keşke gpx paylaşsalarmış, kapadokya’da antrenman için istifade ederdik. 38K tek antrenman için fazla kaçıyor, haritada rotanın inceldiği yerden bağlayarak daha kısa loop elde etmek için imanım gevremişti geçen sene.

Son olarak siteyi yapay zeka ile yapmış olabilirler gibi.

1 Beğeni

Site güncellenmiş, parkurlara dair detaylar verilmiş.
Siteyi bir açalım da gerisini yolda düzeltiriz bakış açısıyla ilerliyorlar sanırım. :sweat_smile:
Bakalım önümüzdeki günlerde detaylar artabilir.

2 Beğeni

Instagram hesabında hareketlilik var. Bol bol post paylaşmaya başladılar fakat yarışın tarihi hemen yanı başında yapılacak olan Kayseri Yarı Maratonu ile kesiştiği için çevre illerden katılımcı çekme konusunda problem yaşayabilirler.

2 Beğeni

İlk yarış için gayet başarılıydı bence, rota muhteşemdi. 10k başladığım yarışa parkur güzel olunca 25k bitirdim. Seneye yine koşulur. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

3 Beğeni

Maalesef koşucuları sayıları oldukça az kalmış tanıtım eksikliğine bağlıyorum. Oldukça fazla turist çeken bir lokasyon ileride daha iyi yerlere gelebilir sonuç tablosu https://www.gomedaultratrail.com/2025detaylısonuclar

2 Beğeni

Bence İlkbahar aylarında, başka bir deyişle Kapadokya Ultranın tarihinden uzakta katılım daha çok olabilir.

2 Beğeni

Başlık 2025 ama yine de bu başlığa yazmayı uygun gördüm, Gomeda vadisi çok ilgimi çeken bir yer, bu yıl kayıt ve tanıtım daha organize gibi, katılmış olanlardan biraz daha bilgi alabilsek ne güzel olur. Çok güzel bir vadi, tarih de güzel, 50k parkuru benim için çok çekici görünüyor. Damsa çayını takip ediyor ve enfes manzaralar ve bir çok da antik kent barındıran bir rota. Geçmişte oraları gezdiğimde yanlış hatırlamıyorsam vadi içerisinde mağaralardan geçiliyordu. Bu yarışa heveslendim yükseldim bakalım ama bilgi az maalesef.

Kayıt linki

5 Beğeni

Geçen sene 10K yarışına katıldım. Parkur güzeldi, organizasyonda herhangi bir aksama veya problemde yaşamadık. Bu sene daha pahalı bir hale gelen Cappadocia organizasyonuna alternatif olması açısından özellikle desteklenmesi gereken bir yarış bence. Benim açımdan olumsuz taraf 50K parkuruna katılım az olduğu için kürsü ödülü almak için 50K nın tamamının yarışını bitirmesini bekledik. bunun da organizasyonla bir ilgisi yok doğal olarak.

Bu sene için tekrar 10K parkuruna kayıt yaptım bu arada :grinning_face:

3 Beğeni