Öncelikle bu işe gönül vermiş abilerime selam olsun.Uzun zamandır bütçeme uygun (2000-2500) beni hem antrenmanlarda götürecek hemde maksimum şimdilik maksimum 21km ve altı yarışlarda rekabet içinde tutacak bir ayakkabı arıyorum.Ben de farkındayım ki bu bütçelerde bu isteklerimi tamamiyle karşılayacak ayakkabı pek yok fakat tatmin edeceğini düşündüğüm Reebok floatride enegy 5,Adidas duramo speed,asics gel-contend 8 modellerinin arasında karar kıldım.Bu kararda RunRepeat sayfasından yardım aldım.Sizinde ekstra eklemek istediğiniz bir ayakkabı varmıdır.Yoksa da bu 3 ayakkabıyı yorumlarsanız çok sevinirim.Herkese iyi günler dilerim
bütçe çok az ise adizero sl
daha iyisi sl2
ortası Skechers go run razor 4 ,sitesinde indirimde
edit: ayrıca 3 bin TL civarı Nike rival 3 ve Pegasus 40. KIPRUN KD900
Aceleniz yoksa adidas veya nike outlet magazalari ara ara yoklayin. Adidas’ta zaman zaman o butcelere pro3 ve boston12 dusebiliyor. Nike’ta ise zoom fly 4 veya 5 cok nadir olsa da pegasus veya infinity serisi ara ara duser.
Trendyol’da Puma’nın Velocity Nitro 3 ve Magnify Nitro 2 modellerini 2000-2500 TL bandında bulmak mümkün. Görece hafif ve hızlı bir ayakkabı istiyorsanız Velocity Nitro 3 daha ağır ama yastıklaması ve konforu daha yüksek (özellikle uzun koşularda) bir ayakkabı istiyorsanız Magnify Nitro 2 modelini tercih edebilirsiniz. Türkiye standartlarında bu bütçede bu iki ayakkabıdan daha iyisini bulmanız pek mümkün değil.