Macera Akademisi tarafından bu yıl 38.si düzenlenecek olan Geyik Koşuları 7 Aralık 2025 Pazar günü yapılacak. Kayıtlar Eylül’de açılıyor.
Kayıtlar neden açılmadı?
13 Ekim’de şu cevabı aldım: “Merhabalar, orman yarış iznimiz çıkar çıkmaz kayıtları açmayı ve siteyi güncellemeyi planlıyoruz. Açıldığında ilk yine buradan duyuracağız. 7 Aralık’ta, ormanda, yine birlikte geyik gibi koşmak dileğimizle… ![]()
![]()
![]()
”
(Yarış tarihi güncellendi)
“Merhabalar, orman yarış iznimiz çıkar çıkmaz kayıtları açmayı ve siteyi güncellemeyi planlıyoruz. Açıldığında ilk yine buradan duyuracağız. Geyik Koşuları’nın yeni tarihi 14 Aralık’ta, ormanda, yine birlikte geyik gibi koşmak dileğimizle… ![]()
![]()
![]()
”
(2.11.2025)
kayıtlar halen kapalı
Neredeyse 1 ay kalmış kayıtlar hala açık değil. Enteresan bir durum ![]()
@caner belki gunceller bizi…
Web sayfasında olan WhatsApp numarasından sordum , cevap yok henüz .
Belgrad Ormanı’nın statüsü ya da bağlı bulunduğu kurum değişmemiş miydi? Sanırım yakın tarihte Türkiye’de böyle bir şey de olmuştu. Cevap metnindeki orman yarış izni ibaresi sanırım bununla ilgili
Evet. Belgrad Ormanı işletmesi yakın zamanda İBB’den alındı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü bünyesine geçti. İzin konusu da bu yüzdendir.
“Merhabalar, Aralık’ta planlanan yarışımız orman izni henüz çıkmadığı için kayıtlar açılmamış ve 2026’ya ertelenmiştir. Güncel tarih için lütfen takipte kalınız.
Teşekkürler, birlikte yine Geyik gibi Koşmak dileğimizle. ![]()
”
3 Mayıs Aydos var , gerçi biraz dik keçi gibi koşmak gerekir .
Benim daha batonum yok baton kullanmayı öğrenmem lazım ![]()
2011 yılından beri 37 kere aynı yerde düzenlenip İstanbul’un ilk patika yarışlarından biri sayılan yarışın 38.si için neden izin verilmez anlamış değilim. 2026’da izin verilecekse 2025’te neden izin verilmiyor bu da ayrı konu.
Yeni tarih Şubat 2026 olarak duyurulmuş. Detay gelirse yeni başlığa geçeriz.