Görselleri yorumsuz bırakıyorum
2 fotoğraf arasındaki 5 farkı bulun
1)91 ve 91. kişiler aynı; zaten ikisi de aynı olduğundan
2)Toplam 51B yerine 35,3B yazılmış; perşembeyi hesaba katmamış.Onu da sabah hesaplar.Belki tüm gelen veriler gün bitiminden 3-4 saat sonra işleme alınıyor.(Sıralama işlemi gecikmeli)
3)Vodafone 2/4 çekiyor.
4)Evde GPS açık, pil tüketimini etkiler.
5)GPS ve uygulama arka planda çalışmadan adımları saymıyor; yani strava gibi saatin verisini alıyım mantığı yok.Bu bence olumsuz.
Önceden kullanıyordum telefon bataryasını içmesi ve güncellendikçe daha da kötü bir hal aldığı için kullanmayı bıraktım. İlk günden bakıyorsun 50000 adım atmış fizik hımbıl bir kahvehane dayısı hile var.
garmin’de 1.10 pace ile 60km kosu yapmis, fazla kilolu olan eski esimin arkadasini gorup sordugumda, aaa acik kalmis arabayla gitmistik biz nolcak canim sen nasil olsa daha fazla kosar gecersin beni cevabini aldigimdan, triatlon yapan bir arkadasimin adim hedefini 100 yapip bilmem kac gun hedefi tutturunca verilen badge’i 129381239281 defa aldigini gorup bunu devamli instagramda paylastigindan beri bu tip mevzulara vakit ve emek harcamiyorum…tavsiye ederim
- 2 tane 91. yok. Altta bir liste ve onun üstünde bir bant var.
- İşleme alma olayı zaten ayrı bir dert. 36 saat sonra ekledikleri bile oluyor!
- Genel olarak memnunum Vodafone’dan
- Uygulama açık olduğundan GPS açık görünüyor
- Bu, Strava vb. uygulamarı yıllardır kullanıyorum. Acemisi değilim. Nelerin açık, hangi izinlerin falan verilmesi gerektiğini biliyorum
Buyrun 2 Ağustos 19:48 itibarıyla dün akşam ve bugünkü yürüyüşler halen eklenmemiş!