Selamlar. Garmin Enduro 2 kullanıyorum, kendi programladığım antrenmanları yaparken hedef parametre aralığının dışına çıkınca titreşimle birlikte sürekli “çok düşük” ya da “çok yüksek” uyarısı çıkıyor. Hele ki yoğunluk hedefi olarak özel güç ya da kalp hızı aralığı girdiyseniz antrenman sırasında sürekli bu uyarıların gelmesi sinir bozucu bir şey. Ben hedef aralığın dışına çıksam bile bu uyarıları almadan antrenman yapmak istiyorum. Antrenman uyarılarını nasıl kapatabilirim?
4 Beğeni
Bu durum benim de başıma geldi; ben çareyi o detaylı parametreleri hiç girmemekte buldum. Siz de sadece mesafe, süre ve tekrar sayısını yazarak antrenmanınızı sorunsuz bir şekilde oluşturabilirsiniz.
2 Beğeni
Telefondaki Connect uygulamasından saat ayarlarına gelin. “Audio Prompts” menüsünün altında “workout prompts” u kapatın. Böyle hatırlıyorum, deneyin olmazsa kurcalayıp bulmaya çalışırım. Bendeki sistem İngilizce, Türkçe’ye nasıl çevirmişler bilmiyorum, o nedenle böyle yazdım.
3 Beğeni
Evet o menüdekilerin hepsi kapalı zaten o çözüm olmuyor.
2 Beğeni
Sistem ayarlarından titreşimi kapatmayı denediniz mi? Bu ayrı bir ayar, önceki mesajımda bahsettiğimden farklı bir menü. Bunun işe yarayacağını düşünüyorum. Kendi koşumda da ilk fırsatta deneyeceğim.
2 Beğeni