Merhaba, yurt dışındayken aktifleştirdiğimiz zaman Türkiye’de sorunsuz kullanabiliyor muyuz? Eğer kullanabiliyorsak nasıl açacağım? Saat de yurt dışından, ben de yurt dışındayım.
Türkiyede çalışan birşey varsa, maliyeye söyleyelim de kapasınlar -ironi.![]()
Ayarlar kısmı için:
Düz mantık, yurtdışında kullansan da Türkiyedeki pos cihazları okumaz (mı acaba).
Denemene değer, tanımlayacağın kart sanal ve limiti kısıtlı olsun ki deneme yanılma ile yol alabilirsin. En kötü yurtdışında kullanıp ne teknolojiymiş deme şansın var.
Aynı mantıkla Türkiyede kredi kartı tanımlayıp yurtdışında da kullanılabilir?(deneyen var mı? İki türlüde)
Garmin Pay için Instinct 2 Serisi kılavuzunu okuyordum, seri kılavuzu olduğu için aslında üst modelleri için yazılmış (solar gibi). Saatin en basit versiyonunda özellik kullanılamıyormuş ![]()
Saat modelinde Garmin pay özelliği olup kullanamamak daha kötü olurdu.
Akbank Huawei ve Samsung bazı modelleri ile temassız ödeme, apple watch ile bankacılık işlemleri vs yapabiliyormuş.
Hatta maksimum kart, işbankası da varmış.
(İşbankası : Akıllı Saat ile Öde / Para Çek uygulaması WearOS 3.0 ve üzeri işletim sistemli NFC özelliğine sahip Android akıllı saatleri ile yapılabilmektedir.)
Bunlar ne kadar telefondan bağımsız denemek gerek, telefon yokken nfc ile işlem yapacak mı vs.
5 yıl olmuş, Türkiye halen listede yok Harminde, ilk posta da yer alan linkte
Bu çalışıyor her türlü.