5 yıllık garmin saatim en son koştuğum yarışta dondu, bozuldu ve bir daha açılmadı. Şimdi yeni bir saat alacağım arada kaldım. Bilgisi olanlar yazıp fikir verebilirse çok mutlu olurum. Model ve avantajlar konusunda da fikir verirseniz çok sevinirim. Garmin forerunner 970 mi fenix 8 mi yoksa Coros apex 2 mi vertix 2 mi yoksa farklı ve fiyat performans açısından önereceğiniz farklı modeller var mı?
Merhaba. Ben 2 yıldır fenix 7 pro kullanıyorum. Benimde saatim bozulmuştu servise yolladım. Arada bir arkadaştan forerunner 965 aldım. 2 ay kadar onu kullandım. Amoled ekranı en başta sevmiştim ama günlük hayatta fenix’in sürekli açık ekranını çok aradım. 2 ay sonra fenix yenisi ile değişince de tekrar fenix e döndüm. Bu seferde MIP ekran acayip soluk görünüyor gözüme. Şu anda da amoled ekranın parlaklığını arar oldum. Bende biraz aradayım.
Teşekkürler. Sürekli açık ekran dediğiniz solar mı acaba? Garmin konusunda ben de pişman değildim ama coros pil ömrü ve fiyat performans açısından çok cazip görünüyor. Vertix 2 gps açık 89 saat diyor. bu çok iyi bir süre. kullanan ve deneyimi olan var mı acaba?
Ayrıntılı bir inceleme. Umarım faydalı olur.
çok teşekkür ederim. fazlasıyla bilgilendirici.
Suunto Race modellerine de bakmanızı tavsiye ederim
Garmin Enduro 3 e bakmanızı öneririm. Sürekli açık ekran ile ve sürekli yapsanız dahi şarjı rahat 1 ay gidiyor. çok dayanıklı ve bir çok aktivite parametresi ölçebiliyor
Emine merhaba, şu an Garmin 965 kullanıyorum ama en yakın zamanda güncel versiyon olan Garmin 970 almayı düşünüyorum.Kullandığım özellikler itibari ile fenix ile aralarında çok bir fark olmadığını düşünüyorum. Triatlon yaptığım için hafif olmasını tercih sebebim. Fenix ile yüzerken kayışı kopmuştu ve suyun dibini boylamıştı. Havuzda olduğum için şanslıydım, açık denizde olsaydı saatime bye bye diyecektim. Ayrıca Amoled ekranı olmayan saati tercih etmiyorum