Garmin İnterval Stad Antremanında GPS Sıkıntısı

Merhaba daha öncesinde normal antremanlarda sıkıntı yaşatmayan saatim garmin den intreval antremanı oluşturup o antremanı uyguladığımda acayip gps sapıtmaları veriyor. Bunun nedeni ne olabilir. Durunca durdur. Belli bir hızda durdur gibi seçenekleri denedim.

1 Beğeni

Çok emin değilim ama, bu tip gps sapmalarını engellemek için pist koşusu ya da track running opsiyonu var diye biliyorum.

2 Beğeni

Bilgi için teşekkürler onu da denedim ne yazık ki sonuç aynı.

1 Beğeni

selamlar, saatinizde yola kilitlen seçeneği seçili mi?

2 Beğeni

Sapmalar biraz daha minimal oldu pist seçtiğimde.

1 Beğeni

O seçenek seçilimi bilmiyorum nereden kontrol etmem gerekli. Saate her kolumu kaldırıp baktığımda tüm verileri görebiliyorum anlık.

1 Beğeni

Selamlar bu arada kusura bakmayın selam kısmını atlamışım.

3 Beğeni

çok büyük ihtimalle saatinizde yola kilitlen modu seçili kalmış ve siz pistin kenarında kadastro kaydı olan bir karayolu, sokak gibi bir alana yaklaştığınızda otomatik olarak kendini orada konumlandırıyor. menüden girip bu seçeneği kapatabilirsiniz.

kapatalı uzun zaman olmuştu menüden bulup yazacağım yerini.

4 Beğeni

antrenman modunda koşu’yu seçtikten sonra
-up-menu düğmesine basın veya ekrandaki altalta 3 nokta
-aşağı doğru menüde inin ve “harita” menüsüne girin
-aşağı doğru indiğinizde “yola kilitlen” seçeneğini bulun
bu seçenek kapalı olmalı.

5 Beğeni

Teşekkür ederim biraz araştırım buldum ayalar koşu sekmesi altında harita bölümü var sistem ayarlarını kullanı kapalı konuma getirip altta açılan yolda kilitleni kapattım çok teşekkür ederim. Deneyip buraya bilgisini yazacağım.

2 Beğeni

rica ederim, sonucun müspet olacağından eminim :blush:.

sağlıklı koşular.

2 Beğeni

Sanırım kapalı bir spor salonunda antrenman yapıyorsunuz? Kapalı mekanlarda saatlerimiz GPS sinyallerini sağlıklı bir şekilde alamazlar.

1 Beğeni

Hayır açık bir stadyumda antreman yapıyorum.

1 Beğeni

Merhaba geri bildirim yapmak istedim. Teşekkür ederim perşembe antremanı tabir yerindeyse ip gibi gps haritası ile sorunsuz atlatıldı. Tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

3 Beğeni

hocam çok sevindim, ayağınıza sağlık.

faydamız olduysa ne mutlu.

4 Beğeni