Arkadaşlar merhaba. Elimde 1 adet Garmin Hrm-Run model nabız bandı var idi. Bu daha ziyade bisiklette kullanmakla beraber arada bir koşularım için de kullanıyordum. Yaklaşık zamanını pek hatırlayamasam da 5-6 ay yoğun kullanım sonrası ve beraberinde belki 3-5 sefer yıkama ile beraber (ürünün üstünde her kullanım sonrası yıkama ve 7 kullanımda 1 deterjanlı yıkama tavsiye ediliyor bu arada) pili bitti ve ben de pilini değiştirdim. Sonrasında yaklaşık 1 ay daha çalışan cihaz bu süre sonunda hiçbir şekilde çalışmamaya başladı. Ben de onunla uğraşamadım ve gidip yenisini aldım. Aşağıda sormuş olduğum sorulara cevap bulabilen ve bu cevapları paylaşmak isteyen arkadaşları konuya beklerim. Şimdiden teşekkür ederim.
- Garmin Hrm Run cinsi bir nabız bandının Türkiye’de tamirini yapabilecek bir yer var mıdır? (Baytekin hariç)
- Az önce bahsetmiş olduğum sorun acaba pili değişip sonra yıkama esnasında contayı takamama ve su kaçma sonrası mı oluşmuş olabilir yoksa cihazı uzunca süre yıkamadan kullanmak kaynaklı nabzı ölçen kısımlar mı bozulmuş olabilir?
- Yeni bantta pil bitiminde pil değişimi yaparken neye dikkat etmeli? Başıma yine aynı sorunun gelmesini istemiyorum malum bu kurlarla cihaz 1000 liralara kadar çıktı.