Garmin Forerunner 645 music

Merhaba.
Bir buçuk yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. En başta koşu için almıştım. Artık patikaya daha fazla zaman ayırdığım için model değiştirmek istiyorum. Saat yurtdışından, Türkçe menü yok fakat antrenman programları ve seslendirmeleri Türkçe. Garmin’in garipliği işte. Kutusu ve orjinal şarj kablosu duruyor. Camında film kaplı kullanıldı. Hiçbir sorunu yoktur.

Fiyat 4000 olarak düşünüyorum.


1 Beğeni

Merhabalar.

Saatimin silikon kayış tutucusu koptu. Biraz araştırdım. Neticede baytekin’e e-posta yolladım. Çok hızlı cevap verip, size yollayacağız dediler. 1 ay geçti. Arada birkaç defa daha temas kurdum ama artık cevap alamıyorum. Daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu? Nasıl temin edebilirim?

Amazona Garmin 645 kayış şeklinde arayıp başka renk fiyat bakabilirsiniz.Verdiğim bağlantı 191TL’den 256TL’ye çıkıyor gümrük ve kargo dahil.
Elcobimde fenix 3 orijinal 680TL.

Not:Kayış saatin kendisi ile bütün olarkak satıldığına göre belirli bir süre ürünün sarf malzemesi temini gerekli.
(Toner temin etmeyen yazıcılar nasıl mantıksız ise saatte de kayışı ücreti dahilinde temin etmeliler)

https://m.tr.aliexpress.com/wholesale/watch-strap-for-garmin-forerunner-645.html?gatewayAdapt=Pc2Msite

Aliexpres daha uygun.

1 Beğeni

Biraz önce baytekin’den gönderildiğine dair bir e-posta aldım. Stoklarında olmadığı için 1 ay beklemişler. Açıkçası orijinal parça olmasını çok istiyordum. Sanıyorum süreç olumlu sonuçlanacak.

1 Beğeni

Sorunun çözülmesi güzel. Bu arada 20mm genişliğindeki 42mm kasalara uygun kayışları kullanabilirsiniz. Samsung, Huawei vb. gibi. Fiyat/performans açısından Garmin’e göre çoooook çoook mantıklı bir sürü seçenek mevcut. Böylece hem orijinal kayışınızda daha çok dayanır hem de renk renk kullanırsınız.

En basitinden bir örnek

Dertli bir 645M kullanıcısı olarak öneririm.

1 Beğeni

Sizlere destek ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bugün baytekin den gönderilen parçaları teslim aldım. 2 tane yollamışlar. Orjinal olması gönlümden geçiyordu. O şekilde olduğu için mutluyum. Bir garmin fan ı değilim ama gerçekten neticenin böyle gerçekleşmesi hoşuma gitti.

1 Beğeni