Kullanmakta olduğum Fenix 6 saatimde birden beyaz bir nokta oluştu. Garanti süresi bitmek üzere Baytekin çıkışlı teknik servis henüz dönmedi konu ile ilgili. Böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar çözüm ve yapmam gerekenler konusunda bilgi paylaşırsa sevinirim.
Ürünü servise verdiğiniz tarihte garantisi devam ediyorsa içiniz rahat olsun, değişimi yada tamiri bekleyeceksiniz.Garanti konusında iyiler. Ek birşey yapmanıza gerek yok.Forumda bazı modellerde benzer ekran probleminden bahsedilmişti.
Bendeki Amazfit Stratos 3’te de aynı durum oluştu. Bu ekranlarda kronik bir sorun galiba. Garantiye gönderdim iade oluşturdular. Gecikmeyin tamiri yok.
Baytekine dediğiniz gibi maille ulaşmak imkansız ama telefona dönüş yapıyorlar ve teknik destekleri bence süper garantisi bitmiş saatimi bile değişim yaptılar
Merhaba hocam benim fenix 5 saatinde garantisi bitti ve bataryası hemen bitmeye başladı.Siz hangi saatin değişimini yaptınız ve ne kadar ödediniz ? Bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü fenix 5 de tamir olmadığını extra ücret vererek yenisi ile değişim yapabileceklerini söylediler.
Selam 245 serisi saatim ekran Türkçe olduğu halde pace gecisleri gibi sesli uyarıları ingilizce vermeye başladı bende servise gönderdim sizin dediginiz gibi ücret isteyip tamir veya başka modele yonlendirirler diye beklerken saatin su aldığını ve ücretsiz değişim yapılacağını söylediler garantisi de bitmişti
Alıntı:Garanti kapsamında değişen ürünün garanti süresi, satın alınan ürünün kalan garanti süresi ile sınırlıdır. Yani yenilenen ürün için sıfırdan bir garanti süresi başlamayacak eski ürünün kalan süresi kadar bir garanti süresine sahip olacaktır.