Garmin Connect+

Bence de bu aşamada o paraya değecek hiç özellik yok. Mevcut özellikler bile tutarsız çalışıyor zaten.

Antrenman planlarında belki AI katkısıyla bir geliştirme olmuştur dedim ama o da fos çıktı. Ben de aynı şekilde bir hedef mesafe ve süre verdim. Temmuz’a kadar bir plan çıkardı. Haftalık bazda da güncelleyeceğim dedi. 2 haftadır da plana uymaya çalışıyorum.

Sonra race prediction’a bir baktım ki zaten bana o mesafeyi bugün itibariyle daha kısa sürede koşabileceğimi söylüyor. O zaman neden Temmuz’a kadar antrenman yaptırıyorsun. Yaptığı antrenman programı ve yarış süre tahmini bile kendi arasında tutarsız.

4 Beğeni

Bu ne ammazlık?

Utanmasa sen yorulmuşsun bugün koştun mu diye yorum yapacak.

Birde utanmadan şu yapay zeka yorumuna 80 dolar istiyorlarsa.

5 Beğeni

İbrahim Tatlıses’e ekle dedim.Robot olsun dedi.Gerçekten koşulan veriyi cümleye çevirmiş garmin yz.
@JP_Jackson aynı değeri chatgpt veya strava nasıl yorumluyor…

başka bir örnek

3 Beğeni

Gömülü bir modelden en azından kullanıcının paylaşımına izin verdiği tarihsel verilere göre bir analiz çıkarmasını beklerim. Beta versiyon olsa bile olayda Derin Öğrenme namına hiçbir çıktı yok gibi.

@JP_Jackson ben de aynı yorumu yapabilirim abi bu arada, sesli asistan özelliğim de var ayrıca. Para falan da istemem, maksat dostluğumuz pekişsin.

4 Beğeni

Ne bileyim yapay zeka destekli yorum deyince insan daha bir oturaklı şeyler bekliyor.

Zaten bu Connect+ uye olacak insanın beklentisi kişisel ve kişisel performansa göre antrenman programı ve her antrenmandan sonra yukarıdaki gibi baştan salma değil prof. Antrenör gözüyle geri bildirim bekler. Inan Chatgpt’ye Antrenör gözüyle bu koşumu yorumla de çok daha tutarlı 2 paragraf analiz yapıyor :slight_smile:

2 Beğeni

Bu kadarını ben de beklemiyordum. Captain obvious gibi bir şey olmuş.
Su yapay zeka atılımı çağında iki şeyi hiç anlayamıyorum:

1. Apple iPhone’da birine teşekkür etmek için “teş” yazınca bana teşebbüs kelimesini önermesini.
  2. Garmin Connect+'ın boş yorumlarını.
7 Beğeni

Training guidance, galiba sadece hedef yarış girince çıkıyor. Onun haricinde bana " Necmiye Hanım’ın inanılmaz değişimi" gibi geldi

2 Beğeni

Kredi kartından para çekmesin diye iptal edeyim dedim şimdi de ne aplikasyonda ne de garmin connect web sitesinde “plus” gözükmüyor. Acaba iptal mi ettiler?
Edit: Buldum. Hesap ayarlarının altındaymış. Ama ilk ay para çekmemiş. Es geçmiş sanırım.