Garmin connect antrenman oluşturma hatası

Merhaba,

2km
2km
2km
1km
1km

Şeklinde antrenman oluşturmak istiyorum. Tekrarlı ınterval değil, adım ekle seçeneği ile oluşturmam gerekiyor ama ekteki hatayı sürekli alıyorum ve olmuyor. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı?

Ben bu özelliği sık kullanıyorum, hiç olmadı böyle bir şey.
İsterseniz uygulamayı silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.

1 Beğeni

Şunu fark ettim az önce,

“Soğuma 1 km” yapınca hata veriyor. Kilo metre kısmını tur düğmesine basma olarak ayarladığımda kaydediyor. Bundan önce interval kaydettim bir sorun yaşamadım. Ama bu neden böyle oldu şimdi anlamadım. Sildim yeniden yükledim sorun yine aynı

1 Beğeni

Bu görseldeki gibi koşu ve soğuma 1 km vs. Olunca antrenman kaydetmiyor hata veriyor. Acaba android kullanıcıları bi deneme yapabilir mi rica etsem? :blush:

2 Beğeni

iPhone 11’de denedim, hata vermeden kaydetti. İlginç bir sorunla karşılaşmışsınız.

Acayip bir şey gerçekten, android uygulamasının yazılımından kaynaklı bir hata olduğunu düşünüyorum. Saatte bir sorum yok bence ama. Ufak hatalar mide bulandırıyor işte

Başlangıca 1 saniyelik ısınma ekleyerek bu sorunu çözebilirsiniz. Örneğin

3 Beğeni

Merhaba, dediğiniz gibi yaptım oldu evet. Muhtemelen uygulamanın yazılımı ile alakalı bir hata. Bu sabah android için bir güncelleme gelmiş ama sorun düzelmemiş. Neyse düzelene kadar bu şekilde yapmaya devam ederiz, teşekkür ederim. :slight_smile:

Herkese merhaba,

Garmin yurtdışı ile uzunca bir süre süren yazışmalarımızdan sonra sorun çözüldü, bildirmek istedim. Herkese iyi günler​:+1:t3:

4 Beğeni

Nasıl çözüldü bu sorun anlatabilir misiniz ? Hala interval oluşturmada sorun yok ama
1 - Isınma
2 - Koşu
3 - Soğuma

Gibi bir programı kaydetmiyor

1 Beğeni

Merhaba iyi geceler,

Konu yazışmayı başlattığımız uzunca bir süre sorun yaşamadım. Ancak son zamanlarda sorun yeniden ortaya çıktı bende de ve yeniden Garmin’e bildirdiğimde Garmin Avrupa dan gelen cevap aşağıdaki şekilde oldu;

"Garmin ile tekrar iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bu, farkında olduğumuz ve şu anda kendi tarafımızda daha ayrıntılı olarak araştırdığımız bir konudur. Korkarım şu anda bununla ilgili bir güncelleme yok.

Bu sorunun çok kısa sürede çözüleceğini umuyoruz. Bu konuda yeni bir güncelleme olur olmaz, sizi bilgilendirmek için e-posta yoluyla sizinle iletişime geçeceğiz. Biz bu sorunu çözerken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz. Bu arada yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa lütfen bana bildirin.

Saygılarımla,

Alex

Garmin Avrupa"

Geçici bir çözüm olarak telefonun dilini İngilizce olarak değiştirip programınızı kaydedebilir akabinde yeniden Türkçe’ye çevirebilirsiniz. İşe yarıyor.

2 Beğeni