Aleykum Selam Decathlon dan almıştım Bisiklet yağmurlukları kategorisinde bulabilirsin Ben gezi ve kamp maksatlı almıştım çantayı sırtıma takıp üzerine yağmurluğu giyip yola devam etmek için çok ideal
Yoğun yağmurdan kaçındım bu alandaki performansını bilmiyorum ama avantajı çok hafif,taşıma torbası ile kemerinize asabilirsiniz,cebinize bile sığar yer kaplamaz,hafif
Selam,
Ben bunun M bedenini aldım. Kesinlikle dar kalıp. Net Bilgi
Gerçi L alsam bu seferde kollar çok uzun kalırdı. Eski raidlight ve salomon yağmurluklarım da M. Fakat onları yarış sırasında çantanın üstüne giyebiliyorum. Bunu giymem mümkün değil. Ona göre alın bence.
Bu arada ürün çok kaliteli. Hani derler ya bedavadan biraz pahalı. Aynen öyle. Yurtdışı indirimli fiyatlardan bile çok daha ucuz.
Bir ihtimal olabilir diye sipariş etmiştim. Rengi ve kalitesi ve hafifliği çok hoşuma gitti. Yağmur değil hortumla ıslatınca bile su geçirmiyor. Kol boyu ve ve göğüs çapında fazla sorun yaşamadım fakat bel yüksekliği kısa geldi. İade için kargoya verdim bedeni uyan varsa kaçırmasın iade tamamlanınca birkaç güne yeniden stoğa girer muhtemelen.
Asics yagmurlugun S bedeni Intersportta sayfaya dustu. Sizin iade ettiginiz olabilir. Dayanamayip siparis verdim. Bakalim nasil olarak.
Hayirli olsun hocam. Tek bir tane varsa o urun son indirimlerle birlikte birkac kez daha el degistirdi stoga girip cikarken yakaladim
en sonunda sahibini buldu sanirim.