Forum'da oluşan ''Kişisel Köşeler ''

Serbest Bölge adı altında 251 başlık var. Adı üzerinde serbest bölge.Öznel olmayan yazı sayısı için yüzde veremem. Ama yazının öznesi olan insansa, bir makale veya egitim programı değilse öznellik doğal.

Koşu ile ilgili herşey yazılabilmeli, hata, eksik, yanlış yönlendirme varsa bu başlık altında bahsedilen kişisel yazılar dışında tüm forumdaki yazılar için durum aynı. Buradaki yazılar ne tıp sözlüğü, ne kimya kitabı.Böyle diyorsun ama bu yanlış, doğrusu bence şu şeklinde dileyen itirazını da belirtebilmekte.

Bir forum konusunda inanılmaz koşuyordum, sonradan videodan baktığımda hiç de öyle değil,sizin de başınıza geliyor mu? gibi konu açılmıştı.Kişisel bir konu ama kişisel olarak da benim yaşadığım birşey, ilgimi çekti. Yazı okuyucuların katılımıyla renklendi. Monotonluk, tek kişinin anıları gibi devam ederse, dediğiniz gibi blog sayfası tadında olsa bile koşuyla ilgiliyse sorun yok.
Ev hanımlığından maratona :heavy_check_mark:
Düzeltme: Bahsettiğim yazı kişisel değil, teknik bilgiler içeren bir paylaşım.Akılda kalan kişisel kısım.

4 Beğeni