Forerunner 945 ekran sorunu

Merhaba, saatimin ekranı buhale geldi. Sebebini bilmiyorum. Saatin işlevleri ile ilgili hiçbir sorunu yok. Su aldığını düşünmüyorum.Baytekini arayıp sorduğumda tamirinin mümkün olmadığını söylediler. Baytekin dışında başvurabileceği başka bir servis varmıdır?

Sanki ekran üzerinde bir katman varmış da o kalkmış gibi. Arabanın konsolunda güneş altında uzun süre bekletilen gözlüklerde de böyle bir görüntü oluşuyor.

1 Beğeni

Malesef 945’lerin kronik sorunu. Çalışma aksamında ben bir sorun yaşamadım fakat estetik olarak kötü duruyor. Garmin Global’e mail attım ve beni Baytekin’e yönledirdi. Baytekin ise size söyleneni söyledi. Ben bu şekilede kullanmaya devam ediyorum uzun süredir. Hatta bu şekilde 120K koştum :sweat_smile:

2 Beğeni

Saati Türkiyeden almış ve 5 yıl geçmemişse; parası ne ise tamir etmek zorundalar . Tamir edilmiyor diye birşey deniliyorsa bunun bilgisini yazılı alın, tamir için verirken yine yazılı başvurun.
Sonrasında tüketici hakem heyetine başvurun.Ürünlerin ömürleri var ve garanti bitti diye çöpe atmak olmaz.

“İthalatçının herhangi bir şekilde ticari faaliyetinin sona ermesi hâlinde mala ilişkin bakım ve onarım hizmetlerinin sunulmasından garanti süresi boyunca satıcı, üretici ve yeni ithalatçı müteselsilen sorumludur. Garanti süresi bittikten sonra ise kullanım ömrü süresince bakım ve onarım hizmetlerini üretici veya yeni ithalatçının sunması zorunludur.”

https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=19783&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5

Saat kelimesini aratabilirsiniz.

5 Beğeni

Benim saatim Almanya’dan alınmıştı. Giden bir akrabamla geri gönderdim. Garmin Almanya 155€ karşılığında recertified bir forerunner 955 ile değişim yapacak.

Camın altındaki boya camdan ayrılmaya başlamış herhalde.

Aliexpress’ten bir ön ekran alınıp takılabilir de aslında ama 1100 lira civarında fiyatlar, vergi meselemizden dolayı çok pahalıya gelir. En azından bu kadarını bari Baytekin yapabilmeli ama Garmin genelde değişime gittiği için pek ilgilenmiyorlar herhalde.

3 Beğeni