Fethiye Ölüdeniz YM
Fethiye Spor Fest kapsamında yüzmeden plaj voleyboluna, bisikletten Yarı Maratona kadar festival kapsamında 27 Ekim’de Fethiye Ölüdeniz düzenlenecek.
Geçen sene yarimada kapsamında Fethiye merkezde yarış olmuştu. Geçen sene ki yarışın adi Yarımada maratonu olarak geçiyordu. Bu sene ayni etkinlikte parkur değişti.
Fethiye’de 3 tane farklı yarış olduğu için karişılık olmaması için bu Ölüdeniz Yarı Maraton olarak geçiyor.
https://sporfest.com.tr/tum-yarislar/14
Fethiye Yarı Maraton
Fethiye/Ölüdeniz
10k - 21K
27 Ekim 2024
Road Racing
6 Beğeni
Çok isterdim katılmayı. Fakat Gökova yarı maratonuyla tarihler çakışıyor. Umarım bi güncelleme yaparlar.
1 Beğeni
Buna da mı zam gelmiş ‘‘Aktif çipin herhangi bir sebeple teslim edilmemesi (Yarışmacı kaynaklı düşmesi, kırılması, kaybolması vb.) durumunda yarışmacı 150 EURO çip bedelini organizasyon yetkililerine ödemekle yükümlüdür.’’
1 Beğeni
Organizasyon aradı ve o tarihte Ölüdeniz parkurunda sorun olduğu için yarışı ilçe merkezine almışlar.
Yeni parkur haritasını yüklesinler. Eğer geçen seneki gibi ada turu olacaksa hem parkur zor hatta %15 eğimli yokuşlar var hem de 18km civari tutuyordu.
Ben ne olursa olsun iptal etmeyeceğim. Eğer gelecek olanlar varsa parkur tamamen değişti.
1 Beğeni
Şehir merkezinden aynı nokradan başlayıp kuzey yönünde doğru yatay bir düzlemde tırmanış olmadan. Ağırlıkla kordon boyu bir miktar asfatlaştırlamış (kısa bir mesafe) olacağını duyum aldım. Yarı maraton mesafesi öngörülüyormuş 10k da aynı güzergahta yarı yoldan dönülecek sanıyorum gançlik ilçeden öğrenince tam doğrusunu paylaşırım .
1 Beğeni