Merhabalar Europe Trail Cup hakkında detaylı bilgisi olan var mı ?
Merak ettiklerim şunlar .
Burada biriktirdiğimiz puanlar ne işe yarıyor ? Sonucunda ne olacak ?
Bu puanların geçerlilik süresi var mı?(1 yıllık vs )
Bazı balkan ülkelerindeki ultra trailler de ETC ye dahil fakat ben sadece Türkiyedeki Etc yarışları ile ismimi en üst sırada tutsam sonuca varırmıyım ?
(Şuan Ultra trail katagorisindeki sıralamada ismim kadınlarda ilk sırada)
Bilgi verecek veya yönlendirme yapacak olan herkese şimdiden teşekkürler
Europe trail cup yeni duydum,
Benim bildiğim Itra puan sistemi var,
Duv statistic var,
birde UTMB nin yarışlarında kosmak için kabul ettiği yarışlar var…
https://europetrailcup.com/ranking/
Türkiye de Limitsensin 'in düzenlediği 3 yarış bu oluşuma dahil.
EFES ULTRA TRAIL
ALADAĞLAR EPİC TRAİL
ANTALYA ULTRA TRAİL
Money prizes will be equally divided into general men and women categories. There are two general categories, TRAIL, and ULTRA.
The First 3 women and men in general categories will be rewarded. All who will finish at least 3 races in the cup will get sponsors gadgets and medals.
Artan ve paylaşılacağı belirtilen bir ödül mekanizasması söz konusu fakat en az 3 yarışa katılım zorunluluğu mevcut.
Selam, sitede yazanlara göre Europe Trail Cup, Golden Trail World Series gibi yıllık yapılan bir yarış serisi. İki kategori var Trail ve Ultra. O yıl en yüksek puanı toplayan ilk üç kişiye para ödülü var.
Puanları da sıralamana göre alıyorsun. En iyi üç yarışının puanlarının toplamı baz alınıyor. Bu arada sene sonunda yapılacak sıralamada en az iki farklı ülkeden en az üç yarışa girmen gerekiyor. Yani 3. soruna yanıt verecek olursak başka bir ülkede daha yarışa girmen gerekiyor maalesef. Eğer öyle bir niyetin varsa Ultra kategorisinde kalmak için ITRA 4,5 veya 6 seviyesindeki parkurlara kayıt olmaya dikkat et.