Burada asıl sorun iade politikası değil, asıl sorun organizasyonun öngörüsüzlüğü… Organizasyonun iptal olma ihtimali gün gibi ortadayken yarışı yapmak için ısrar etmek tecrübesizlik, inatçılık gerektirir.
Yarışa gitmeden, check in öncesi arkadaşlarımız organizasyonla irtibata geçiyorlar ve olumlu olumsuz net bir şey aktarılmadığını anlıyorum çünkü şöyle bir laf geçiyor: “Gelmeyin demediler.”
Kişiyi ikilemde bırakacağınıza iptal edin daha az zararlı çıkarsınız.
Muhtemelen işin arka planında neler neler döndü ama ne olursa olsun organizasyon kesinlikle ertelenmeliydi.
Siz uzaktan evinize gelecek misafirinize hazırlıklarınızı yaparken böyle olağanüstü durum ihtimallerini düşünüp en az zararlı çıkılacak aksiyonu almaz mısınız?
Limit Sensin ekibi adına üzüldüm ve temennim bir an önce zararlarını gidermeleri ve kaybettikleri bu güven kredisini seneye iyi bir organizasyon yaparak toparlamaları. Umarım pahalıya patlayan bu tecrübeden bütün org. ve koşucular ders çıkarır.
Para iadesi konusunda organizasyonun şikayet edilmesini böyle durumda doğru bulmuyorum, bu tamamen sponsorlar, destekler ve mali durumla alakalı. %50 iade ise iyi niyet gösteriyor bana sorarsanız.
Edit: Instagram paylaşımını yoruma kapatmak olmamış.