Yeni bir yarisimiz olmus.
https://www.efeleryoluultratrail.com/tr
24 - 25 Mayıs 2025, Izmir
Parkurlar 5K - 80K arasi. Herkese gore bir parkur var demisler kisaca.
Yarisi Argeus duzenliyor. Mayis ayindaki ikinci yarislari oldu.
Yeni bir yarisimiz olmus.
https://www.efeleryoluultratrail.com/tr
24 - 25 Mayıs 2025, Izmir
Parkurlar 5K - 80K arasi. Herkese gore bir parkur var demisler kisaca.
Yarisi Argeus duzenliyor. Mayis ayindaki ikinci yarislari oldu.
2900₺ ila 4800₺ arasında değişen fiyatlar. O da erken kayıt olunca. Kaybeden ülkenin koşu kültürü olacak. Sadece parası olan gelsin diyorlar belliki. Üzücü…
Ben bu yarışı heyecanla bekliyordum, çünkü Bozdağ’da küçük bir meyve bahçem var ve yaz aylarında vaktimin önemli bir bölümünü bu bölgede geçiriyorum.
Geçen hafta henüz rotalar, ücretler filan açıklanmamışken sitedeki iletişim bölümüne yazdım ve rota bilgilerini, yarış takvimini sordum. Kendilerine yarış takvimi bana uygun olmasa bile gönüllü olarak destek verebileceğimi söyledim. Siteden bana şu yanıt geldi, Yarış her sene Ekim ayının ikinci veya üçüncü hafta sonuna tarihlenmektedir. Kayıtlar Ocak 2025’te duyurulacaktır.
Bahar dönemine başka planlarım vardı. Bu sene izler, belki gönüllü olur seneye katılmayı düşünebilirim bu durumda.
Bu fiyatlar sürdürülebilir değil. Trail yarışlar bu ekonomide ne kadar gider bilemiyorum. Çok yazık benim gibi bu paraları veremeyecek yüzlerce koşucu mağdur olacak.
Merhabalar, takvimci başı olarak, Cappadocia UT kit teslimi masalarındaki broşürleri ile ilk tanıştım organizasyon adı ile. (Algıda seçicilik ) Sonra tesadüfen yarış sabahı otostop yaparken bu ekip beni araçlarına aldı, kendileri ile bizzat tanışmış da oldum. Sanıyorum beni epeydir bu kadar heyecandıran yeni bir yarış olmamıştı. Ekim ortasından beri de Runbo takviminde yer verdik. Ekibin arkasında Argeus var. İlkler belki riskli ama güzeldir. İç güdüm güzel olacak diyor… hatta şartları zorlayıp Bozdağ zirveden geçen 50K’ya diktim gözümü…
Bence yeni bir döneme giriyoruz, farklı deneyim sunan, bu paraya değer (ucuzun ve makul fiyatın olmadığı bir dünyada, ucuz pahalı ekseni bir kriter olmaktan çıkacak) yarışlar ayakta kalacak…
Hayırlısı olsun tekrar.
Çok ilgimi çekti ve gitmek istedim ama toplam harcamayı ve özellikle lojistiği düşününce vazgeçmek zorunda kaldım. Umarım güzel bir organizasyon olur.
Bu vesileyle efeler yolu ekibini de kutlarım, pasaport fikriyle, sitesiyle ve uğraşlarıyla harika bir iş çıkarmışlar.
argeus bir şey deniyor galiba bu ücretlerle. Umarım deneyleri iyi sonuç vermez.
Tarih ve kayıt konusunda Cappadocia hakkında bilgi vermişler sanırım. Aynı ekip düzenliyor, organizasyon iletişim mail adresi aynıysa Cappadocia’yı soruyorsunuz sanmışlardır.
Argeus bu işi hakkıyla yapan bir ekip, 2025 yılı maliyetleri daha belli değil iken fiyatlar şimdi yüksek gelebilir ancak tahminim kapadokya’da bu rakamlara yakın çıkacaktır.
Tahminim birçok organizatör bu fiyatları baz alıp 2025 çalışmalarını yapacaktır.