Dünyanın En Hızlı Koşusu: 100km

evet arkadaşlar, Sorokin yine rekor peşinde.

7 Eylül’de Litvanya Vilnius’da 100 km yarışı ile meşhur olan Vingis Parkta 100km yarışı koşulacak.

Yarışın resmi sitesi; Sorokin’in 100km yarışı

4 Beğeni

Sanki bir 48 saat yarisina katilacak gibiydi Haziran’da. Ne oldu, neden planlar degisti, takip edebildiniz mi?

1 Beğeni

Bu 100km-6saat olayını fena kafaya taktı.
Antrenmanlarını yüzme, gym falan çeşitlendiriyor.
Hepsi 100km rekoru hedeflediği için.
Bu yüzden değil 48 saat, 24 saat yarışından dahi bir miktar uzaklaşmış durumda.
Spartathlon gibi yarışlardan uzaklaşmış durumda.
6 saat altına inebilirse 24 saat ve ardından 48 saate ondan sonra yönelir diye düşünüyorum.

3 Beğeni

Zaten 24 saat Koşusunda ilk 100 km’yi 7 saat civarında geçiyordu. 6 saat altında koşabileceğini düşünüyorum.

2 Beğeni

Rekor 6:05 ve Sorokin’de zaten. Once Ingiltere’de Bradford’da 6:05:41 sonra da yine bu baslikta adi gecen Vilnius’taki yarisin gecen seneki ilk edisyonunda 6:05:35 kostu.

4 Beğeni

Bu arada Sorokin sakatmis, bu yarista kosmayacakmis. Hele uzun zamandir sesi cok cikmiyordu.

1 Beğeni

Aşırı hırsın sonucu bu oluyor demek ki,
24 saatte 200 mili tamamlayamadı, 100km de 6 saat altına inemedi.
Bu sefer çok aşırı zorladı. Ve eninde sonunda o da kırıldı demek ki

1 Beğeni

Böyle bir yorumu var sakatlık haberi altında,
İlginç, yazık oldu

1 Beğeni

Bisiklete zaman zaman bindiği dönem olmuştu.
Daha yumuşak ayakkabılar kısmı gönderme mi olmuş?

Nike alphafly ayakkabının kırılan tabanını göstermişti -şubat 2024- (tabi 1200km yapmış o çiftle).

"ultrarunner_aleksandr_sorokin
Ben mi ayakkabı mı? :blush: :muscle:
Bu sefer karbon plaka kırılana kadar en sevdiğim Nike AplhaFly ile koştum​:cry: Genellikle ayakkabı üreticisinin önerdiğinden biraz daha fazla kilometre koşarım. Yani, bu zaman zaman oluyor :man_bowing:

Bu çift ile yaptığım kilometre 1200km/745mi :man_running:

1 Beğeni

İyi günler dilerim.
Bana göre bu adamların aşırı hırs için bu denemeleri yaptıklarına hiçbir zaman katılamam. Benim hayal bile edemeyeceğim başarıları olan kişiler bu adamlar. Denedi başaramadı, yine dener yine başaramaz. Denemiş olduğu mesafeler akıl alır gibi değil. Bu adamların başarısızlıkları bile bana göre ayakta alkışlanmalı. Maddi olarak neredeyse hepsi ununu elemiş eleğini duvara asmış kişiler ama hala insan kılının almayacağı mesafeleri koşarak tamamlıyorlar yada tamamlamaya çalışıyorlar en azından başaramasalar bile deniyorlar.

3 Beğeni