Doğru nabız ölçmek mümkün mü? 😃

Garmin’in en son model Hrm Pro göğüs bandı. Daha iyi ne alayım?
Antrenmanın sonu. Daha ısınmadık mı, daha ıslanmadı mı sensörler?

Özet: Böyle anormallikler her cihazda her zaman olabilir. Max nabzımı 230 görünce aklıma uzaylı olduğum değil, acaba hangi koşuda hangi cihazla ne oldu sorusu gelmeli.

NabizHrmPro

8 Beğeni

Dikkatli okuyucular yazmadan yazayım.

Evet sorunu biliyorum. Saati durdurmuşum ama save etmemişim. Sonra göğüs bandını çıkarmışım. Eve biraz dolanmışım. Sonunda fark edip save edeyim derken yeniden starta basmışım. Hooop aman deyip yeniden durdurup save etmişim. O hooop’a kadar olan sürede nabız ölçmüş. Nereden ölçtü acaba? :joy:

4 Beğeni

Pamuklu bir gömlek giymeyi deneyin. Sentetik kumaşlı bir gömlek giyerseniz, HRM sinyallerine müdahale edebilecek statik elektrik oluşturarak HRM’ye sürtünebilir veya çırpınabilir. “Teknoloji” gömleği giymeye karar verirseniz, gömleğinizi ıslatmak yardımcı olabilir.

Güçlü elektromanyetik alanlardan ve yüksek voltajlı güç hatları, mikrodalga fırınlar, 2,4 GHz kablosuz telefonlar ve diğer kablosuz erişim noktaları gibi 2,4 GHz kablosuz sensörlerden kaçının.

Google çeviri buraya kadar, çırpınmak demiş çeviri.

Strap üzerinizde yokken ölçmesi tuhaf olmuş.

2 Beğeni

Çıkardıktan sonra böyle ölçümler yapabiliyor. Strava’da o bölüm kırpılabiliyor. Ben eğer kapatmayı unutup aktivite dışı kayıt yaparsam oradan kırpıp durumu kurtarıyorum. Garmin connect’e bu yok ama sanırım.

2 Beğeni

eşimin nabız bandı bagajdayken bağlandı. ölçüm yaptı. sebebi bulamadım

2 Beğeni

Pace 10 küsür, nabız 230. Tüm parametreler iptal :slight_smile:

2 Beğeni

Eger olcum yapan elektrod kisimlari nemli kalirsa acik kaloyor ve olcum yapmaya devam ediyor. Ben yikayip astiktan sonra bile kuruyasiya kadar olcum yapiyor hatta 140-145 civari gosteriyor. 1 yildir hrm pro kullaniyorum ve elektrod kisimlari ayrildi yapıştırıcı ile tutturdum ama genel olarak cok memnun degilim garmin strap ten. Bu arada polar h10 aldım, onun ana kismi strap ten ayrilabiliyor dolayisi ile yikadiktan sonra ayri olarak strap kismi kurutulabilir. Hrm pro da ayrica strap degistirilemiyor. H10 da strap bozulunca yenisini alabilirsiniz.
Ben hrm pro calismaz oluncaya kadar kullanacagim, sonra h10 ile devam edecegim.

2 Beğeni