Diz ağrısı hakkında

Merhaba arkadaşlar dizimde 2 ay önce başlayan bir ağrı var tıkırtı ve takılma var yürüyünce artıyor merdiven mahvediyor mr temiz çıktı doktor jel falan yazdı ama birşeye yaramadı ters tarafta bel fıtığı olduğu için çoğu egzersizi yapamıyorum ne önerirsiniz ağrı başladığında dizimin üstünde oturmuştum bir gün ondan sonra başladı ve bir daha geçmedi

Hocam bende de aynı sorun oluyordu baya bir araştırdım Glukozamin kullanmanın faydası olur deniyordu, düzenli olarak 1 ay kullandım ağrı çok azaldı 3 aydır düzenli olarak kullanıyorum etkisi var gerçekten.

1 Beğeni

Aynı dertten muzdarip bi arkadaşım vardı. Yıllarca bu problemi devam etti. Ona sordum şimdi durumu, onun ağzından ;
Yaklaşık bir sene boyunca Farklı hastanelerde farklı doktorlara gösterdim. Her gittiğim hastanede farklı emarlar çekildi. En son Özel hastanede Durumun bu şekilde olduğunu söyleyince onlar da kendince MR çektiler. Bu emarda da gözükmedi. Ancak antroskopi yapılarak anlaşılacağını söyledi doktor. Antroskopi kameralarla bacağın sorunlu yerlerine girilmesi. Kamerayla girince durumun Menisküs yırtığı olduğu anlaşıldı. Yırtık Dikildikten sonra iyileştiğinde ve gerekli tedavi yapıldığında dizim eski haline döndü.

Sizde de buna benzer bir durum olabilir.

1 Beğeni

Hocam denerim faydası olursa yazarım hangi markayı kullandın

1 Beğeni

Anocin Glucosamine …

1 Beğeni

Takılma var ise büyük ihtimal menisküs yırtılmış ve kopan parça geziniyor. Prof bir ortopediciye görünmeni öneririm

1 Beğeni