Dideral kullanımı

Merhabalar bu yıl yks’ye girdiğimden çok stresli oldu normalde 5 pacede 150nin altında nabızda koşarken bazen 170 bile gördüm sinava son 1 ay kala kosuyu da bıraktım bugün yine başlayacağım. Stres konusunu yenmesi için dideral kullanıyorum ve biraz işe yaramıştı sonuçlar açıklanana kadar daha kullanacağım gibi görünüyor sizce tehlikeli mi ikisini aynı anda yapmak?

2 Beğeni

Ilac kullanimi ve spor yapmak bilesimi bir forum icin fazla ciddi bir konu. Bunu ancak bir hekim yanitlayabilir. Boyle bir konuda forumdan alacagim cevapla hareket etmezdim.

8 Beğeni

Randevu bulamadigimdan en azindan kullanan çıkabilir diye yazmistim :frowning:

3 Beğeni

Haklisiniz ama tabii farkli bunyelerde farkli sonuclari olabilir. Biri riske girip dener sorun yasamaz, yasamadim yazar, siz denersiniz geri donulmez zararlari olur. Umarim kisa zamanda bir hekimle gorusup durumunuzu acikliga javusturabilirsiniz.

4 Beğeni

Koşarken hızınızı 2-3 tık azaltın; zaman içinde tempo ve yoğunluğu artırırsınız. Stres için jog koşu da iyi gelir, belki ilacı kullanmadan 3-5 koşu jog ile deneyebilirsiniz.

Stres seviyesi el ayak birbirine girecek, büyük aşırı bir seviyede değilse her sabah bir ceviz yiyin, stresi azaltacaktır (ceviz örnek, o niyetle birşey yapın). Şimdi koşarken olumsuz etkiler mi düşüncesi de stres yapar, stres bir yerde gerekli ve hayattan çıkarmamak lazım.

3 Beğeni

Yazdıklarınızdan dideral i kendi kendinize başladığınız sonucuna vardım ki bu pek uygun değil. Üstüne bir de koşu gibi doğrudan kardiyovasküler sistemle alakalı bir sporu bu ilacı kullanırken yapmak problem çıkartabilir. Bir kardiyoloji doktoru tarafından değerlendirilmenizi öneririm -bir kardiyolog olarak-
Sağlıkla kalın.

3 Beğeni