Decathlon Ayakkabı Önerisi

1000 Liralık hediye çekini koşu ayakkabısı alarak değerlendirmek istiyorum ancak pek hoşuma giden şeyler olmadı. Fiyatlar modellerle göre fazla bence. 2000e ortalama bir Asics alabiliyorken buradaki sıradan ayakkabılara kim neden 1500 civarı rakamlar verir anlamak zor.

Asics Jolt 4 1700 TL

Kiprun KS500 1700 TL

Bu ikisinden birini alacağım mecburen. Bu günlük yürüyüşler sırasında sokakta kullanmaya uygun mudur?

Şimdilik trail pek koşmadığımdan Bunu almaya daha yakınım

1 Beğeni

Kd500 stok bitirmek için indirimde 1400 liraydı. Uygun ayakkabı numarası kaldıysa düşünülebilir.

3 Beğeni

Dün bakmak için gittiğim İstanbul Optimum mağazasında epey vardı. Ama trail modeli online ve mağazalarda pek yok. Sanırım üretilimiyor artık o model. Asfalt için uygun olmadığından almak istemiyordum ancak görüntüsü çok hoş.

1 Beğeni

KS500 modelini 5 aydır kullanıyorum. 30K’ya kadar olan antrenman koşularında kullanıyorum ve memnunum, yastıklaması güzel, F/P ürünü. Ancak yastıklaması hızı düşüreceği için yarışlarda başka ayakkabı kullanıyorum.

2 Beğeni

Daha çok yürüyüş ve kısa orta mesafeli koşularda giyeceğimden ve kürsü hedefim olmadığından çok sorun değil o :slight_smile: Tabanın ses çıkardığını ve file kısmın çabuk yırtıldığını yazanlar olmuş. Sizde oldu mu bu sorunlar?

Şimdi baktım 588 km yapmışım, görünen hiçbir deforme yok. Tabanları da aşınmamış. Bu ayakkabının ön tarafı geniş, özellikle bu nedenle tercih etmiştim çünkü bu tip ayakkabı bulmak biraz zor. Ayaklarda tahriş nasırlaşma falan olmuyor. Ben 1.600 TL’ye almıştım şimdi 1.500’e düşmüş, stok yapmak için bir tane daha alasım geldi.

1 Beğeni

decathlon ayakkabilari ile piyasa markalarin bazi uygun fiyatli modelleri de degerlendirilebilir.

bir iki tane ayakkabi aldim, fiyatina gore tabiki konfor vs artiyor. ama ucuz olsun, basit antrenmanlarda daha pahali olanlari yipratmayayim kafasiyla aldigim bu ayakkabiyi hala kullaniyorum. bu tip uygun fiyatli ayakkabilari magazalarda deneyip karar verebilirsiniz, bu sadece benim deneyimledigim bana uygun ornek bir ayakkabi.

https://www.akakce.com/spor-ayakkabi/en-ucuz-adidas-galaxy-6-erkek-kosu-ayakkabisi-fiyati,2010105907.html

2 Beğeni

Kaç numara giyiyorsunuz? Ve İstanbul’da mısınız? :slight_smile:

Katılıyorum. Adidas Runfalcon 2.0 ile epey yürüyüp kısa, orta mesafeli koşuya katılmıştım.

42,5 numara ve evet İstanbul’dayım.

Yakın zamanda gerçekten almayı düşünüyorsanız ben çeki kullanarak alayım size faturasıyla falan getireyim sizden alacağımla da Şu çok istediğim ayakkabıları alsam olur mu? Çok mutlu edersiniz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Olabilir. Bu konuda özel mesaj gönderdim.

1 Beğeni

Uzun zamandır decatlonun bu modelini kullanıyorum eskidikçe yenisini alıyorum çok memnunum

2 Beğeni