Dayanıklılığı ile şaşırtan spor malzemeleri

Böyle bir konu başlığı açılmasının faydalı olabileceğini düşündüm. Yağmurluk, ayakkabı vs özelinde ara ara yazılan konular içerisinde bölük pörçük bahsedilen malzemeleri tek bir başlık altında toplamak iyi bir fikir olabilir gibi geldi.

Başlıkta atıf yapılacak malzemeler gerçekten uzun süre kullandığınız ve nasıl bu kadar dayandı dedirtecek cinsinden olursa tadından yenmez.

Örneğin: UltrAspire Fitted Race Belt
ultraspire-fitted-race-belt-back

şimdiye kadar 3 tane bel kemeri kullandım açık ara en iyisi buydu. kendisiyle Yaklaşık 5000km antrenman yapmışımdır ve hala ara ara kullanıyorum. Malzemesi sayesinde koşu sırasında vıcık vıcık olmuyor çabuk kuruyor.

Ben kostur . co dan almıştım.

Aftershokz Trekz Titanyum:
download

Adana’da her yıl antrenmanlarda bir kulaklığım heba olur. Nasıl olsa bozuluyor diye de ucuz ürünler alırım. Bozulması bir yana terden dolayı kulağımdan düşmesi beni yormuştu. Geçen sene Kapadokya standlarında aftershokz’u gördüm ve denedim zaten Sorokin’den de ürüne aşinaydım.

Özet olarak benim gibi kulağında kulaklık durmayanlar için yüzyılın icadı. Terden etkilenmiyor, yaklaşık 1200km sorun çıkarmadı sadece bir kere koşu sırasında bağlantı saçmaladı.

Kemik iletimli olduğu için çevre seslerini az da olsa duyabiliyorsunuz.

Eğer ses konusunda çok hassas iseniz ürünü garipseyebilirsiniz. Bangır bangır bir ses yerine daha kararlı bir ses düzeyi var ve bir süreden sonra alışıyorsunuz.

Amazon’dan şubat ayında 1800TL’ye almıştım.

Edit: kulaklık 9 ay dayandı :slight_smile: antrenman sırasında sol kulak gitti. Nazar değdirdim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, sevgiler. :smiling_face_with_three_hearts:

12 Beğeni

Kemik iletim kulaklık mı, airpods pro şeffaf mod mu? deneyimleyen oldu mu acaba?

2 Beğeni

Kendi başlığıma bir ek yapayım. Kapadokya antrenmanlarının bitmesini bekledim.

10 Ocak’ta Jabra Elite 3 kullanmaya başladım. Bu sene yaz antrenmanların hepsini onunla yaptım. Benim birincil problemim kulaklıkların düşmesi ve terden bozulmasıydı.

Jabra’da bu kısmen olmadı, çok terlediğim zaman düşebiliyor onu da buffı kafama geçirmekle çözüyorum.

Defalarca düştü, suda yıkadım, terledim bozulmadı.

Arada bir bağlantının gittiği oluyor sadece ama çok nadir.

2 Beğeni

Bende 4 Aydır Kullanıyorum Gayet Dayanıklı. Bağlantı Sorunu Yaşamadım Şimdiye Kadar. Tek gıcık Olduğum Yanı Bazen Hangi kulaklık sağ-sol çok karıştırıyorum şekil olarak biraz garip :sweat_smile:

2 Beğeni