Dayanıklı Ve Rahat Ayakkabı Önerisi

Merhaba herkese forumda bunla ilgili başka konularada baktım ama pek bilgim olmadığı için kendim bir konu açmak istedim.
Günde en az 2 saat yürüdüğüm için dayanıklı ve rahat bir model arıyorum koşularım hafif tempolu olmakla beraber dışa basan bir insanım.
Bütçem çok değil 3000-4000 bir model arıyorum aklımda olan modellerin linkini alta koyuyorum herkese iyi forumlar.

Günlük en az 2 saat yürümek için mi ayakkabı arıyorsunuz? Yoksa hafif tempo koşmak için mi? Koşmak içinse, asfaltta mi? patikada mı?

Benim anladığım başlangıç seviyesi birşeyler arıyorsunuz ama en azından, yürüyüş/koşu ayrimi ile asfalt/patika ayrımını daha net yaparsanız, yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.

1 Beğeni

O zaman soruyu şöyle değiştireyim günlük yaşamda kullanılacak yürürken yormayacak asfalt zemin

1 Beğeni

Content 9 tabanı venture 9 tabanına göre gündeliğe daha uygun geliyor; venture tabanı daha çok trail gibi.

Nike zoom Pegasus 37 hakkında ne düşünüyorsunuz

İlk ayakkabımdı. 2 saat üzeri koşularda tırnak batması ve tırnak acıtması oluyordu, onun dışında sorun yaşamadım. Hem hızlı hem yavaş asfalt/beton zemin koşularımda memnun kaldım. Şimdi günlük kullanıma devam ediyorum.

1 Beğeni