Cumhurbaşkanlığı Koşusu - Ankara - 11 Ekim 2026

Dün Instagram’da denk geldim. Ankara’da organizasyon varsa direkt olarak sevinirim, bilen bilir. :slight_smile:

11 Ekim 2026 tarihinde yapılacak yarışta 21K, 10K ve 5K parkurları mevcut.

İlk dikkatimi çeken şey 11 Ekim’deki bir yarışın erken kayıt döneminin 30 Eylül’e kadar sürecek olması. Bu sezon erkenden kayıt yaptırdığım yarışlarda sonradan değişen planlarla katılamadıklarım olacak. Bunu takdir ettim o yüzden.

İkinci konu ise aynı tarihte Runkara’nın olması. Birbirlerine illa ki bir etkileri olacaktır.

3 Beğeni

Runkara olacak mı yoksa bu yarış onun yerini mi aldı acaba?

2 Beğeni

Runkara’nın ismi ve parkuru değişmiş gibi görünüyor.

2 Beğeni

@789 tam bir bilgim yok, araştırma fırsatım olmadı. Runkara sayfalarından vb yapılan bir açıklama göremedim. O yarışa kayıtlı olmadığım için kayıtlı katılımcılara bir bilgilendirme yapıldı mı onu da bilemiyorum.

1 Beğeni

Organizasyon TAF’ın. Cumhurbaşkanlığı himayesinde, ödüller çok.İsim cumhuriyet koşusu olsa Ekim için uyumlu olurdu.Runkara teamrunbo sayfadında da yok ve aynı tarih gözüktüyse ya yapılmayacak yada buna evrildi yada başka zaman yapılır.

Ha en üst kamu makamının himayesi spor koşu kültürü, tesisler için olumlu sonuçları olursa çok iyi olur.

3 Beğeni

Cumhurbaşkanlığı olsaca katılım 1000 lira yazılmış bana çok gereksiz geldi.

2 Beğeni

Runkara 21K için kaydımı yapmıştım. Şu ana kadar hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Cumhurbaşkanlığı koşusu sonrası kaydımı iptal etmek istedim. İsmi bile koşma isteğimi köreltti. İptal için mail attım ancak herhangi bir dönüş alamadım.

4 Beğeni