Çukur taban ve taraklı ayak için ayakkabı önerisi

merhaba. çukur tabanım , ayağıma özel tabanlık kullanıyorum ve bunu ömür boyunca da kullanmak zorundayım. ayrıca buna ilave taraklı bir ayağım var. tüm bunların üstüne bir de baş parmaklarımda tırnaklarım huzursuz etmeye başladı.

spor ayakkabısını en son kaç yaşımda giydiğimi bir hatırlamıyorum. spor ayakkabısı giymek istiyorum hatta hayatımın geri kalanın da ( sert kış dönemi hariç ) hep spor ayakkabısı giymek istiyorum.

forumda biraz gezindim ve altra ayakkabısından bahsedilmiş. altra 6 patika koşu ayakkabısı sanırım altranın en geniş spor ayakkabısı. bu ayakkabı benım için uygunmudur? ayakkabının kendi tabanlıgı cıkarılabiliyor mu? koşu hiç yapmayacağım. çok seceneğim olmadıgı için hem günlük kullanım hem de yürüyüşte de bunu kullanacagım. yorumlarınızı bekliyorum. saygılar

1 Beğeni

Diğer konuda " Çukur Taban (High Arch) Problemi - Ayakkabı Önerisi " high arch diye parantezde yazıyor. Çukur taban yani yüksek kemer.

Ayakkabıyı mağazada denemen önemli.

Asics gel content taraklı ve high arch ayaklar için olabilir, geniş.Tabanlık da çıkabiliyor.Bu ayakkabı:

Yukarıdaki sitede high arch ayakkabılara örnek var.Özelliklerde removable insole kısmı tik’li ✓ ise tabanlık çıkabiliyor demek. Mağazada denemeniz, orada yürümeniz daha iyi sonuç verecektir. Adidas Duramo9 - Duramon10 modelleri de denenebilir.

Başka koşucuların tavsiyelerini merakla bekliyoruz, özellikle taraklı ve çukur taban.

2 Beğeni

tesekkur ederim.mutlaka deneyecegim

1 Beğeni